PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Box Prodigy własnej roboty


Box Prodigy własnej roboty

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Box Prodigy własnej roboty
Przesunięty przez: Domi
2007-07-20, 00:41
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-01-16, 10:26   

riger, znowu glupoty piszesz! Ja zrobilem update i dzialaja mi obydwa :] Prodigy i NSS
p.s. Prodigy ma wiecej opcji.. przynajmniej na razie (pomijajac flashowanie BB5 ktore chyba i tak na razie nie jest pewne)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-16, 12:21   

Ta, ja zawsze pisze glupoty i ludzie z techa pisza glupoty, bo jakos im tez nie dziala...
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-01-16, 13:09   

a mnie dziala :D
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-16, 13:10   

bo Ty masz fajna plytke :p
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-01-16, 18:10   

Jak chcecie miec zwyklego prodigy to odpalacie prodigyplus i tam jest opcja update do 2.41 i robicie to i macie 2.41 i juz prodigy dziala. Jak chcecie nemesisa to odpalacie update do 2.43 i tyle. proste ? :P
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2006-01-16, 23:01   

bo bartek2109 chciał :) może innym też sie przyda...
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-01-26, 11:29   

Mógłby ktoś powiedzieć jak poradzić sobie z podłączeniem prodigy do zasilacza? Najlepiej wrzućcie jakąś fotke.
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2006-01-26, 16:29   

bartek2109, całkowicie zapomniałem (jak o wiekszosci rzeczy) O_o ... przepraszam :[ zaraz wrzuce

..:: EDIT ::..

Pamiętaj że minus musi isć (przy wtyczce do zasilacza) na zewnątrz, plus ma dochodzić do tego pinu we wtyczce ;D

_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-26, 16:56   

Ja zrobilem tak jak na fotce, bo moj zasilacz regulowany ma takie samo wejscie, a ktory to plus a ktory minus to juz wyczailem miernikiem ;)
^
 
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-01-26, 18:25   

riger, masz progidy podpiete pod baterie?

Domi, może coś podpowiesz bo mam gniazdo takie samo ja Ty.

Dzisiaj chciałem lutowac a jak na złość zepsuła mi się lutownica (jak na jakiś chiński shit to i tak długo wytrzymała).

Czytałem że komp bedzie mi wykrywał boxa bez e2p, bez PICa tez?
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-26, 19:00   

bartek2109, nie podlaczam pod baterie ale pod zasilacz. Moj jest uniwersalny i tez ma taka wtyczke jak przylutowalem do "prodiza"
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-01-26, 20:49   

riger, dziala tobie juz prodigy ? czy nadal jakies problemy z nim masz ?
Bo widze ze kwarca nie wsadziles ... ?
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-26, 21:34   

i 4 kondensatorow, buuu (juz czekam 3 miechy na kwarc od siostry)
^
 
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-01-26, 22:22   

riger, ile dałes za taki zasilacz?

No to w końcu bedzie działo prodigy bez PICa?

PS: Master pośpiesz sie z wysyłką ;)
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-26, 22:57   

za zasilacz dalem 10zl, a "Prodiz" moze dzialac bez e2p (nie bedzie flashowal o ile dobrze pamietam), a gdy bedziesz kupowal zasilacz to pamietaj 600mA to minimum.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów prodigy i nokia 6230 logos2000 DCT-4 1 2007-12-04, 15:19
Brak nowych postów Prodigy Pare Pytań SPIDI Elektronika i inne 1 2008-03-08, 15:00
Brak nowych postów Zarabianie na własnej stronie _Brutus PasjaPUB 3 2008-03-14, 19:43
Brak nowych postów Tworzenie własnej strony www lukaczmarek PasjaPUB 11 2008-11-11, 20:41
Brak nowych postów Prodigy box -kontynuacja _Brutus Elektronika i inne 4 2011-12-22, 12:03