PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Co sądzicie o tym boxie ???


Co sądzicie o tym boxie ???

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Co sądzicie o tym boxie ???
Przesunięty przez: Domi
2007-07-20, 00:43
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
art821 
Nowicjusz



Telefon: Siem ME45
Dołączył: 09 Maj 2005
Posty: 12
Skąd: Siewierz
Wysłany: 2006-07-10, 13:10   Co sądzicie o tym boxie ???

Co sądzicie o tym boxie, bo mam okazje go kupić, ale do końca nie wiem czy bedzie sie dobrze sprawował.

http://axnet.pl/index.php...3,1619,&k=k0215

Czekam na opinie.

PS.
Jeśli temat zamieściłem w złym miejscu prosze moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu.
Wielkie dzieki.
^
 
 
     
AdSense


bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-07-10, 13:39   

Noki DCT4 (flashowanie) tym nie zrobisz. To działa na zasadzie kabla mbus/fbus:) z tego co mi sie wydaje to on tylko potrafi flashować dct3 (3310, 3210 itd) no chyba że ma wbudowanego chinola czy coś:)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
Ostatnio zmieniony przez bercik12345 2006-07-10, 17:49, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-07-10, 13:50   

art821, jak sa wsyzstkie kable to kupuj, bo zrobisz tym większość egzotycznych modeli :p jak niema kabli to bym sie zastanawiał
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
art821 
Nowicjusz



Telefon: Siem ME45
Dołączył: 09 Maj 2005
Posty: 12
Skąd: Siewierz
Wysłany: 2006-07-10, 14:04   

Jeszcze zastanawiam sie nad tym:
http://www.swiatgsm.pl/sk...owar.php?id=104

Jakie musze mieć wejścia w kompie, zeby go podpiąć.
Przypuszczam że LPT i coma.
W stacjonarnym kompie takie mam ale w lapku nie i tu nasuwa sie pytanie czy pójdzie to dzieki takiemu rozwiązaniu:

http://allegro.pl/item114...ic_thomson.html

http://allegro.pl/item114...cs_thomson.html
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-07-10, 17:51   

Ja bym polecał prodigy, albo samemu złożyć albo kupić:]
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
h3xbox 
Użytkownik


Telefon: k700i,33xx
Operator: Era
Wiek: 25
Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 91
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2006-07-10, 20:37   

bercik12345, a te progidy to trudno zrobić?? bo na gotowca to raczej kasy nie mam.
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-12, 03:37   

To jest taki rozbudowany Uni Box :) Osobiscie polecam poniewaz jest do neigo kupa kabli. Ale polecam komus kto lubi sie bawic w kraczone programy ;) Jezeli ktos lubi to zobri tym niemal kazdy teleofn procz nokii WD2 i Dct4 ;] Jest to box ktory dziala tak naprawde jak Kabel COM M-bus na max232 + dejan. Tak jest w UniBoxie. Ten widze jest rozbudowany o DIVa i cos do motek. Osobiscie polecam ;) Przynajmniej na poczatek.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
nEMO 
Wie co mówi



Telefon: i900/5610
Operator: Orange
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 314
Skąd: z tąd :]
Wysłany: 2006-07-12, 08:09   

dobry box ale tylko do starych telefonow... uzywam go na codzien i starsze fony to tylko tym :).... ale samym tym boxem niewiele zrobisz teraz.... :) przydalby sie Martech/Twister/NSPro/Blazer itp itd :-)
_________________
| www.OmniaBlog.pl |
^
 
 
     
art821 
Nowicjusz



Telefon: Siem ME45
Dołączył: 09 Maj 2005
Posty: 12
Skąd: Siewierz
Wysłany: 2006-07-12, 13:50   

CO sądzicie o tym :

http://www.axnet.pl/index...49,450,&k=k0207

Cena też nie jest zła.
^
 
 
     
nEMO 
Wie co mówi



Telefon: i900/5610
Operator: Orange
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 314
Skąd: z tąd :]
Wysłany: 2006-07-12, 19:19   

Twister... ogolnie dobry box do nokii... robi tez samsungi, sony-ericssony itd... to mozna kupic :) i napewno sie zwroci :-)
_________________
| www.OmniaBlog.pl |
^
 
 
     
art821 
Nowicjusz



Telefon: Siem ME45
Dołączył: 09 Maj 2005
Posty: 12
Skąd: Siewierz
Wysłany: 2006-07-13, 12:02   

Co sądzicie o tym

http://gsmcenter.pl/osc/p...&products_id=80

Bo gość od wcześniejszego linka sie nie oddzywa.

Nie jest to twister ale........
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-07-13, 12:20   

art821 napisał/a:
Nie jest to twister ale........

oj wlasnie ze jest ;)

bo tornado, twister, ufs, nbox to wlasciwie te same boxy
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-07-14, 14:33   

czemu te boxy na tej stronie są takie tanie ?? bo nawet jak dodać 22% vat to i tak jest taaaaaaanio ??!!

[ Dodano: 2006-07-14, 15:50 ]
no juz wiem, jak sie zalogowałem to wyskoczyły normalne ceny
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Co sądzicie o Samsung i600 Petrol Samsung 0 2008-06-03, 18:32
Brak nowych postów Witam, co sądzicie o LG Viewty ? EMEK Co wybrać? 10 2008-10-23, 14:02
Brak nowych postów LG Cookie co o nim sądzicie? COBRA Co wybrać? 3 2009-05-24, 18:59
Brak nowych postów Wojna patentowa Apple i Samsunga, co ... pierro Apple 13 2011-09-22, 11:06
Brak nowych postów Nokia 3510i Tuning co sądzicie:) Putek^^ Nokia 4 2012-02-13, 20:32