PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Czy na zwykłej cyfrowym tunerze nadal jest "tvn"??


Czy na zwykłej cyfrowym tunerze nadal jest "tvn"??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Czy na zwykłej cyfrowym tunerze nadal jest "tvn"??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tomek88
Nowicjusz


Telefon: 783678978
Operator: Plus
Dołączył: 17 Sie 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-08-17, 19:28   Czy na zwykłej cyfrowym tunerze nadal jest "tvn"??

Witam. Chcialbym zakupić sobie cyfrowy tuner, bo podobno sciaga wiecej polskich kanałów, ale nadal zależy mi na odbiorze "tvn" czy jest to możliwe na zwyczajnym sprzęcie, bez opłat abonamentowych?
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-08-17, 23:29   

tomek88, TVN odbierasz nawet po zwyklej antenie na dachu zrobionej zrobionej z kawałka drutu.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-08-17, 23:52   

EMEK, tvn nie ma w całym kraju.
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2008-08-18, 04:51   

tomek88, na cyfrowym tunerze nie obejrzysz tvnu b jest zakodowany, zato chyba jeszcze chodzi na satelicie analogowej (tunery po 1 zl na allegro)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-08-18, 08:30   

EMEK, Właśnie nie ma w całej Polsce u mnie nie ma a w sąsiedniej wiosce/mieście już jest.
^
 
  Skype
     
tomek88
Nowicjusz


Telefon: 783678978
Operator: Plus
Dołączył: 17 Sie 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-08-18, 10:13   

No właśnie o to chodzi... Czyli na bezabonamentowej cyfrówce nie będę odbierał "tvn'u"... :/
^
 
     
adam1993 
Użytkownik


Telefon: N-GAGE QD
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 105
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-08-18, 10:28   

No co wy jak to w Polsce nie ma tvn-u :o
U mnie w szczecinie jest tvn a odbieram go na zwykłej antenie pokojowej za 20zł :grin:
_________________
http://images.chomikuj.pl/button/Paszaww.gif
^
 
 
     
tomek88
Nowicjusz


Telefon: 783678978
Operator: Plus
Dołączył: 17 Sie 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-08-18, 10:30   

Ale mi chodzi konkretnie o cyfrowy tuner(wolny od abonamentu), bo na analogowym jest, a slyszalem ze na cyfrowym nie ma...
^
 
     
korpi 
Wie co mówi


Telefon: Nokia N73
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 274
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-08-18, 10:51   

TVNu nie ma w całej Polsce. U mnie w Bydgoszczy jest bez problemu. Ale u babci na wsi koło Wąbrzeźna nie ma. Ale reszta kanałów odbiera bez problemów. Ja pamiętam że kiedyś TVN super odbierał. Na radiu można było słuchać!!! xD Pamietam jak słuchałem Fakty i jeszcze Big Brother'a. Ale też co najciekawsze nie potrzeba było wogóle anteny ale odbiór był na 3+ ale dało się oglądać. Albo władałeś palec albo pazłotko np od czekolady i antena super i mała xD
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2008-08-18, 12:15   

w legalny sposob nie da sie odbierac tvnu na cyfrowych tunerach FTA (free to air).
w nielegalny sie da, wystarczy poszukac
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
tomek88
Nowicjusz


Telefon: 783678978
Operator: Plus
Dołączył: 17 Sie 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-08-18, 15:57   

W nielegalny, co masz na myśli i jak to zrobić? ;D hehe
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1191
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-18, 17:01   

logos2000 napisał/a:
wystarczy poszukac


Tu znajdziesz szczegóły KLIKNIJ
^
 
  Skype
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 29
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2008-08-18, 21:49   

mam cyfrę + i gdy wyjmuję kartę to normalnie działają mi takie programy jak tvp, tvn, polonia, viva etc.
^
 
  Skype
     
tomek88
Nowicjusz


Telefon: 783678978
Operator: Plus
Dołączył: 17 Sie 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-08-18, 22:31   

No to ja juz nie wiem sam. Czy ktoś, kto ma taki cyfrowy tuner może mi na to pytanie odnosnie "tvn" odpowiedzieć?
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2008-08-19, 05:02   

tomek88, zapomnij, nikt sie nie wystawi skoro wszystko pisze w necie. ja to tylko slyszalem gdzies od znajomych... ;]
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: