PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Czy na zwykłej cyfrowym tunerze nadal jest "tvn"??


Czy na zwykłej cyfrowym tunerze nadal jest "tvn"??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Czy na zwykłej cyfrowym tunerze nadal jest "tvn"??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tomek88
Nowicjusz


Telefon: 783678978
Operator: Plus
Dołączył: 17 Sie 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-08-19, 18:08   

Dobra...nie chodzi mi o tą przeróbkę. Tylko o 100% pewność czy na CYFROWYM DEKODERZE, WOLNYM OD ABONAMENTU JEST "TVN" hehe. Czy tak trudno odpisać: "Mam cyfrowy dekoder i nie odbiera on tvn'u", "Mam cyfrowy dekoder i odbiera on tvn", "Moj kumpel, dziadek , ciocia, wujek, szwagier, chlopak, dziewczyna itd. posiada taki zwykly dekoder i nie ma na nim tvn'u( ma na nim tvn)i nie jest on przerobiony. Zrozumcie, waham sie z jego kupnem, ale najbardziej zalezy mi na odbiorze tego wlasnie programu.
^
 
     
AdSense


sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 34
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-08-23, 22:13   

[Łódź okolice] mieliśmy zwykły dekoder, TVN był.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2008-08-24, 05:49   

sundance_kid, mieliscie analogowy!!

na co dalej ciagnac ten temat? wszystko zostalo wyjasnione!!

TVN jest na analogowej satelicie a w cyfrowej tylko w jakiejs platformie (polsat, cyfra, telewizja n)

na zwyklym odbiorniku FTA (Free to Air), przeznaczonego do ogladania WYŁĄCZNIE NIEKODOWANYCH kanałów tvnu sie nie obejrzy
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
SLU 
Starszy Użytkownik
Kaliber 44 <3



Telefon: E-250
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Wiek: 26
Dołączył: 13 Gru 2007
Posty: 148
Skąd: Lębork
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2008-09-02, 14:36   

nie jest wam wogle potrzebny dekoder tylko karta telewizyjna w komputerze oto poradnik jak zrobic zeby dzialo wszystko
Cytat:

Co jest potzrebne?

*Karta telewizyjna


1.Zainstaluj sterowniki do swojej karty telewizyjnej, jeśli masz już zainstalowane przejdź do punktu drugiego.

2. Zainstaluj Cyberlink PowerDvd 7
Kod:
http://rapidshare.com/files/138186994/CyberLink_PowerDVD7-grzesiek1945.rar

3. Ściągnij ten program:
Kod:
http://www.sendspace.pl/file/J8Sxt4G9/


Folder najlepiej skopiować na C:

4. W folderze gdzie zainstalowałeś powyższy program wejdź w "Filters" i kliknij 2x na "Registrator".

5. Włącz ProgBVB i oglądaj.

Jak nie będzie działało, wchodzimy w Ustawienia>Lista urządzeń i tam wybrać swoją kartę.


Pozdrawiam i życzę miłego oglądania

UWAGA: Pamiętaj, że oglądanie pay-TV bez opłacania abonamentu jest nielegalne! Zamieszczone tutaj informacje i pliki możesz wykorzystywać wyłącznie w celach edukacyjnych! Nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za uszkodzenia odbiorników spowodowane w wyniku korzystania z informacji i plików tu zamieszczonych.

nie sprawdzalem tego ale podobno dziala jest to do wykrycia ale jesli posiadasz dekoder polsatu w domu aktywowany to nic ci nie grozi :lol:
_________________

"Patrz! - ha! - to dziecię uszło - rośnie - to obrońca!
Wskrzesiciel narodu -
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery."
Ostatnio zmieniony przez bubek3 2008-09-02, 21:40, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-09-02, 23:07   

SLU Ze niby co ? Odbierasz DVB-T na zwykłej analogowej karcie TV ? Bo coś nie rozumiem.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: