PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > HWK + DIRECTCOM


HWK + DIRECTCOM

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » HWK + DIRECTCOM
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:44
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
toporek18 
Starszy Użytkownik



Telefon: rozne :-)
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Wrz 2005
Posty: 181
Skąd: Gubin rulezzzz
Wysłany: 2006-03-14, 14:48   HWK + DIRECTCOM

Witam.

Mam kilka pytan odnosnie wymienionych w temacie "dodatkow" do UFSx. Mianowicie ciekawi mnie czym sie rózni orginalny HWK od wersji TRIAL i emulowanego ?? Co tak naprawde daje ta przystawka? Na którym HWK bedzie chodzic aplikacja UFS_LG_GSM ?? Bo z tego co wiem to na emulowanym nie dziala?

Druga sprawa dotyczy DIRECTCOM. Ponoc mozna nim wgrywac tapety itp. za pomoca oxygena czy mobimb? tylko ze podczas tych operacji telefon musi byc wlaczony, a jak podlacze telefon pod boxa i wlacze directcom to sie nie da go wlaczyc:/

Czytalem cos ze potrzebna jest przejsciowka z tornado na uniboxa. Moze w tym tkwi problem?? Gdzie znajde jakis schemat takiej przejsciowki? Albo chociaz opis pinow we wtyczkach RJ45 w obu tych urzadzeniach, bo na pinouts.ru jest tylko o uniboxie:/
^
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-15, 13:31   

Orginał i Trial różnią się producentem. Emulowany - większość z najnowszych programów z ufs_suite2.02 nie działa. LG bedzie oczywiście chodzić na orginale i trialu. Co do pinoutów boxa to poszukaj jeszcze raz dobrze na pinouts.ru są napewno.
^
 
     
toporek18 
Starszy Użytkownik



Telefon: rozne :-)
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Wrz 2005
Posty: 181
Skąd: Gubin rulezzzz
Wysłany: 2006-03-15, 14:39   

xury, dzieki za odpowiedzi. a co do pinoutow to juz znalazlem :-) a jak sprawa z directcom?? jak podlaczam telefon pod tornado i wlacze program to nie moge wlaczyc telefonu:/ tylko mrugnie, ewentuanie przechodzi w local mode:/ a moze odlutowac, ktores piny? tylko ktore??
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: