PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jaki box najlepszy?


Jaki box najlepszy?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Jaki box najlepszy?
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:44
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 27
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-10-27, 19:59   Jaki box najlepszy?

Chciałbym sobie kupić box tylko nie wiem jaki jest najlepszy i zeby mógł obsługinać jak najwiecej telefonów i najnowszych i zeby był w jakiejś rozsadnej cenie.Gdzie kupic taki box oprócz na allegro i gdzie potem dokupić jakies kable?Dzieki za odp
^
 
  Skype
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-10-28, 07:27   

Kazdy ma inne zdanie o tym. Artykuly o boxa masz tutaj
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 27
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-10-28, 07:34   

Gdzie moge kupić box i kable oprócz na allegro?Jakie wy macie boxy ?Czy tylko ten box http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69786871 obsluguje nowe SE czy jeszcze jakiś inny?Czym sie różni ten box http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69871400 od tego http://www.allegro.pl/sho...tem=6978687?Czy ten boxe http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69786871 moze obsługinać nowe SE ?
^
 
  Skype
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-10-28, 09:21   

Do SE kup se Cruiser'a
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 27
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-10-29, 19:43   

riger napisał/a:
Cruiser'a

a co to ? na allegro nie widziałem czegoś takiego :P
^
 
  Skype
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-10-29, 21:19   

To jest wlasnie BOX do serwisowania Sony Ericsonow, obsluguje najnowsze modele :) A dla Ciebie polecam tornado, robi najwiecej fonow za dobra kase, do tego masz support i gwarancje.
Ostatnio zmieniony przez riger 2005-10-29, 21:43, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-10-29, 21:22   

riger napisał/a:
nie dostaniesz go na allegro

ehh.. szukales ?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69655910
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-10-29, 21:44   

A przysiaglbym na Boga ze nie bylo :/
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 27
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-10-30, 09:23   

Wpisałem w allegro w szujaj Cruiser i nic nie było.
Ostatnio zmieniony przez Bujki 2005-10-30, 12:36, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
  Skype
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-10-30, 12:24   

nie powiem i ci czym sie różni box z 1 linku od tego z 2 linku, bo ten drugi link nie działa, a ten trzeci obsługuje sony ericssony, przecież jest jasno i wyraźnie napisane w aukcji!!
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 27
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-10-30, 12:40   

A jakiś box tornado obsługuje nowe SE ?
^
 
  Skype
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-10-30, 13:04   

Bujki, przeciez jest wyraznie napisane, zeby tornado obsluzyl nowe SE potrzebujesz HWK. Ale nowe SE to przecież nie problem już. Możesz sobie kupić np. Clipa do nich albo po COMie robić.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Prezent dla dziewczyny - jaki prezent? lukaczmarek Co wybrać? 21 2010-09-06, 09:57
Brak nowych postów Jaki laptop wybrać pawcyk Co wybrać? 9 2011-02-01, 19:59
Brak nowych postów jaki net stacjonarny? arsjan Internet 18 2011-02-16, 14:44
Brak nowych postów Dysk zewnętrzny jaki jest najlepszej ... Sorvino Hardware 3 2013-01-31, 16:04
Brak nowych postów Jaki box (program) zakupić? beeniek BB5 1 2013-12-27, 15:46