PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > MP3 player jako dysk zewnętrzny mozliwe...??


MP3 player jako dysk zewnętrzny mozliwe...??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » MP3 player jako dysk zewnętrzny mozliwe...??
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:44
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
  Wysłany: 2006-02-09, 13:53   MP3 player jako dysk zewnętrzny mozliwe...??

Witam!Mam takie pytanko czy mp3 moge zainstalować na kompie jako dysko przenośny??
Do zestawu był dołączony program do nagrywania i sterowniki.A chodzi mi o jakieś inne sterowniki które by zmieniały go na czytnik kart bo na tym mi zależy istnieje takie coś???Z góry THX.PZDR
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
     
AdSense


maciek2107 
Starszy Użytkownik


Telefon: se k508i
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 28
Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 164
Skąd: polska
Wysłany: 2006-02-09, 14:06   

w sumie mp3 palyer ma czesto mozliwosc pracy jako pendrive
_________________
PASJA ............i wszystko jasne:)
Gość rozumiesz?:D
^
 
     
druidbartek 
Expert



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 39 razy
Wiek: 31
Dołączył: 13 Wrz 2005
Posty: 1006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-02-09, 14:59   

chyba jednym z pierwszych tego typu mp3 playerów co i jako oendrive dobrze sobie radzą jest oczywiście N5510 :D to i nowsze też potrafią, chyba że producent coś skomplikował. napisz konkretnie jaki model i już, ale jestem pewny że się da : )
^
 
     
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2006-02-10, 08:47   

druidbartek,
Model: Otis MP3 Player
------->DAH400
maciek2107,
Moja MP3 niema takiej możliwości.

Mi ogólnie chodzi żeby wykorzystać tą mp3 jako czytnik kart pamięci.
Pozdro
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
     
DeVilio 
Starszy Użytkownik
o_O



Telefon: se k810i
Operator: Play
Pomógł: 4 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 146
Skąd: triocity...
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-10, 09:39   

Ej no albo ja nie zrozumialem tematu, albo nie wiem! Ja mam sansa san disc 512 mb (za niecale 300 zeta w media markt, sluchawki revelka!) i jak podlaczam ja do kompa to wyskakuja mi 2 dodatkowe napedy, jeden z pamiecia wewnetrzna a drugi to tam gdzie jest karta pamieci(gdyby byla :/ ). I jak chce to przeciez mige tam zrzucic co chce, tak samo, zeby zczytac jakas karte pamieci mp z aparatu fotograficznego to przeciez nie problem... oczywiscie musi byc odpowiednia karta... Pozdrawiam.
_________________
Podpis usunięty przez moderatora
^
 
 
     
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 31
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-02-10, 11:48   

creativy maja :D kumpel mial tego 256MB MuVo i wystarczylo podlaczyc pod usb i wykrywalo jako dysk zewnetrzny :)
^
 
 
     
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2006-02-10, 13:51   

Mi niewykrywa jak zainstaluje sterowniki z zestawu to instaluje mi się oprogramowanie dla niego.A kompuetr go widzi tylko przez ten program:(.A mi chodzi o to żeby zobaczył go jako dysk zawnętrzny bo chce go wykorzysatć jako czytnik kart pamięci obsługujący foldery
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-02-10, 18:43   

druidbartek, Chciałem powiedzieć, że na moje pytanie o wykorzystanie 5510 jako dysk wymienny NOKIA odpowiedziała mi, że nie ma takiej możliwości... Ale działa bardzo ładnie...

nike_00, A sproboj zainstalować na swoim Windowsie (98?) sterowniki do pendrive'a i nie włączaj programu.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 31
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-02-10, 19:44   

nike_00, no to niestety nic nie poradzisz :(
^
 
 
     
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2006-02-10, 23:25   

EMEK, próbowałem tak jak piszesz i nic ach szkoda czasu jutro kupuje cztnik z prawdziwego zdarzenia:D
Dzięki wszystkim za odpowiedzi
można zamykać
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
     
DeVilio 
Starszy Użytkownik
o_O



Telefon: se k810i
Operator: Play
Pomógł: 4 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 146
Skąd: triocity...
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-11, 11:40   

nike_00, poczekaj, masz winde 98? kurde, ja mam xpka i wszystko chodzi. ja na twoim iejscu przeinstalowalbym sterowniki, a tak wogole to przesiadlbym sie z win98 na xp. jest duo bardziej wygodny itd.. no chyba ze sprzeta masz za slabego...
_________________
Podpis usunięty przez moderatora
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-02-11, 11:48   

DeVilio, Przy sterownikach do dysków usb 5510 jest u mnie wykrywana bez instalacji softu nokii. Co do xpka do nie chwal go tak, bo jest tak lamerski i dla znających sie na rzeczy bardzo "trudny", a mi na 1,3GHz 128RAM Geforcem2 na pokładzie wyłącza się(na czysto po formacie) 28s jak poinstaluje co trzeba to ponad min. Na 98 12s. I Gadajcie co chcecie mój 98 jest STABILNY, bardziej od xpka na którym mam 3 razy dziennie blue screen. Mam 2 systemy xp i 98, 98 używam w przez 98% czasu.

Koniec OT, przepraszam

nike_00, Ja bym tak serio odinstalował program od mp3 playera, dał mu sterowniki USB, service packa2 (nieoficjalny dodatek) i może pójdzie
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2006-02-11, 13:42   

EMEK napisał/a:
service packa2

Skąd to wziąć dają to na płycie??
Jak nie to skąd pobrać
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-02-11, 13:48   

Proszę bardzo, po tym dodatku nie mam ochoty przechodzic nawet na ME.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
peres 
Starszy Użytkownik
Pop. PEERES



Telefon: Nokia 6100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 07 Lip 2005
Posty: 151
Skąd: z tąd
Wysłany: 2006-02-17, 17:53   

A mi właśnie ten dodatek obrzydził okienka!!!
_________________
Używam narzędzi tylko firmy... o cholera jaka to była firma??? Ważne że Made in China :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: