PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Płytki drukowane do PRODIGY - kto chętny?


Płytki drukowane do PRODIGY - kto chętny?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Płytki drukowane do PRODIGY - kto chętny?
Przesunięty przez: Domi
2007-07-20, 00:45
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-04-26, 22:19   Płytki drukowane do PRODIGY - kto chętny?

kto jest chętny na plytke drukowana do Prodigy?
wiem ze kiedy cos wspominal o tym MasterJapko oraz aktualnie pyta poochone...
prosze te osoby o potwierdzenie oraz jesli ktos jeszcze jest chetny to pisac w tym temacie!
jak zbierze sie kilka osob chetnych i bede mial czas to zrobie (z 1 czy 2 mi sie nie chce babrac...)

aha - koszt to ok 10zl (+przesylka ok 2,50)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
AdSense


Magik-no1 
Starszy Użytkownik



Telefon: 693559257
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 142
Skąd: malopolska
Wysłany: 2005-04-26, 23:21   

Domi a dysponujesz jakimis konkretnymi schematami, opisami jak samemu zrobic sobie prodigy??? duzo taniej to wychodzi?? i gdzie kupic reszte czesci???
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-04-26, 23:25   

Magik-no1, byly osobne tematy gdzie znajdziesz to wszystko... ja tutaj tylko zbieram zamowienia na plytki ;)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Magik-no1 
Starszy Użytkownik



Telefon: 693559257
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 142
Skąd: malopolska
Wysłany: 2005-04-26, 23:29   

Ok ok juz co nie co znalazlem :D mysle ze bylbym zainteresowany a jak bym mial problemy to moze bys co nie co pomogl??? :mrgreen: a wlasnie robiles juz sam takiego boxa??
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-04-27, 14:40   

Domi, i jeszcze do tego trzeba będzie kable??
czy nie taniej wyjdzie kupic orginał??

ale pomysł bdb (można było by dodać jeszcze na płytce napis PASJA GSM :mrgreen:
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-04-27, 21:35   

m_arti21, moze zaczniemy produkowac gotowe zestawy ;)

logos2000, jak ktos chce to przeciez zawsze moze kupic gotowe...
ale niektorzy chca zlozyc sobie (ja tez) i pytali mnie o plytki ktore moge zrobic, calosc tez moge zlutowac :mrgreen:
byla juz goraca dyskusja i chyba wyszlo ze oryginal wychodzi drozej... poza tym kable mozna zawsze uzupelniac w miare potrzeby :D
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Grzyb26 
Użytkownik


Telefon: k800
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 19 Lis 2004
Posty: 83
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-04-27, 22:09   

Domi a ile bys chcial za zmontowanie box'a? :lol:
_________________
UFS + HWK, UBL, MX-KEY, SAGEMDD CLON, CRUISER, JAF, UB, GENIE CLIP, SMART CLIP, AF, SETOOL3, DREAMBOX, FURIOUS, MULTI-BOX, BB5BOX, NS-PRO, Z3X, EASYUNLOCKER
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-04-27, 22:13   

Domi, przedstaw moze ile złociszy oszczędzi sie jak bedziesz sprezedawał gotowe. (i ile za gotowe bys chcaił)?
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-04-27, 23:48   

Grzyb26, logos2000, na razie nie mysle o skladaniu i sprzedawaniu gotowych bo po prostu nie mam na to czasu...
poza tym wszystko zalezalo by od cen elementow - trzeba by pochodzic po sklepach, popytac, znalezc gdzie co jest i po ile... a wlasnie na to nie mam czasu! bo zrobienie plytek to ze 2 godzinki dla relaksu (zalezy tez od ilosci)

tak wiec - na razie zbieram zamowienia na same plytki - jak bedzie z 4-5 razem z moja to bede robil!
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
prilo 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3210
Dołączył: 30 Paź 2004
Posty: 14
Skąd: daleko
Wysłany: 2005-05-02, 00:17   

Domi, ja też wchodze w te płytki. Jak bedziesz robił dla siebie to zrób i jedną dla mnie ok? :mrgreen:
^
 
     
poochone 
Wie co mówi



Telefon: cegła
Operator: Heyah
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 06 Kwi 2005
Posty: 302
Skąd: UK
Wysłany: 2005-05-04, 09:57   

ja tez chciałbym jedna sztuke :)
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-05-04, 12:46   

MasterJapko - powiedz czy chcesz czy nie... bo jesli tak to zaczynamy ;)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-05-04, 16:20   



Domi, dalem znac co i jak na GG..
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
poochone 
Wie co mówi



Telefon: cegła
Operator: Heyah
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 06 Kwi 2005
Posty: 302
Skąd: UK
Wysłany: 2005-05-14, 20:43   

to co zaczynamy akcje z płytkami czy ni ????

[ Dodano: 2005-05-28, 00:51 ]
ja narazie dziekuje za płytke kupiłem sobie ORGINALNEGO prodigy :) bo miałem okazje 15 kabli i boxa za 100zł wiec wolalem go wziasc bo tak niewiem czy bym złozył tego boxa samemu :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Wielki Problem z Prodigy :/ Bruster Elektronika i inne 4 2007-11-07, 15:27
Brak nowych postów Prodigy BOX (klon 2.41) + *.fls? Br0k3R SW 4 2007-11-07, 15:40
Brak nowych postów prodigy i nokia 6230 logos2000 DCT-4 1 2007-12-04, 15:19
Brak nowych postów Prodigy Pare Pytań SPIDI Elektronika i inne 1 2008-03-08, 15:00
Brak nowych postów Prodigy box -kontynuacja _Brutus Elektronika i inne 4 2011-12-22, 12:03