PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > problemy z prodigy:/


problemy z prodigy:/

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » problemy z prodigy:/
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:43
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
B_E_R_E_K 
Nowicjusz


Telefon: duuużo
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 18
Skąd: Święte miasto -->Częstochowa
Ostrzeżeń:
 2/5/6
  Wysłany: 2006-09-11, 16:17   problemy z prodigy:/

witam
Mma problem z prodigy jest na bank dobrze zrobiony z gory mowie bo sprawdzalem wszystko kilka razy juz:P podlaczam boxa i wykrywa go pod prodigy ale wykrywa mi tylko NK3510i a 2600 i 6030 nie;( jak juz pokaze ze jest podlaczona 3510i to wszystko wyglada ok ale probuje zrobic jakis test i lipa blad;( znjomy powiedzial zebym zainstalowa sobie prodigy plus wiec tak zrobilem ale pod prodigy plus nie wykrywa mi boxa wogole:/ zainstalowalkem nemesis i wykrywa boxa ale tylko wykrywa i nic nie moge zrobic:/
^
 
 
     
AdSense


bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-09-11, 21:09   

Na Twoim miejscu sprawdziłbym jeszcze raz połączenie w lpt bo miałem nieraz podobne problemy. a jeśli nie to, to spróbuj zaprogramować PICA i e2p jeszcze raz i może w czymś pomoże. Sprawdź też styczki w RJ45
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-09-12, 06:34   

To raczej ewidentny brak / blad e2p
^
 
 
     
B_E_R_E_K 
Nowicjusz


Telefon: duuużo
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 18
Skąd: Święte miasto -->Częstochowa
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-09-12, 22:12   

oki doki dzieki Panowie jak bede mial chwile wolnego to zagladne i posprawdzam w nim wszystko kolejny raz wraz z e2p:]

[ Dodano: 2006-09-13, 21:30 ]
teraz nemesis wykrywa boxa ladnie dziala czyta wszystkie fony ale nie moge flashowac ani robic testow:/ jedyne co mi sie udalo zapisac w telefonie to data porodukcji w 6030 i tylko tyle:/ prodigy plus dalej nie wykrywa boxa a prodigy wykrywa ale nie czyta fonow:/ POMOŻCIE;(

[ Dodano: 2006-09-20, 23:01 ]
ZAMYKAM TEMAT zmienilem wersje progosow i teraz chodza wszystkie 3 ok a co do flashowania brakowalo mi plikow fia

[ Dodano: 2006-09-20, 23:13 ]
pliki fia
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów SPV m3000 problemy kuba4485 Inni Producenci 0 2010-01-31, 21:42
Brak nowych postów N95- Poważne problemy przy odzyskaniu... b4ndzior BB5 4 2010-10-25, 10:26
Brak nowych postów Świeżo Kupiona Nokia i od razu proble... abduls BB5 4 2011-03-04, 21:22
Brak nowych postów Poważne problemy z nokią 6280 NokiaOwner25 BB5 2 2011-03-12, 13:39
Brak nowych postów Prodigy box -kontynuacja _Brutus Elektronika i inne 4 2011-12-22, 12:03