PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Prodigi box- ile pobiera mA w spoczynku


Prodigi box- ile pobiera mA w spoczynku

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Prodigi box- ile pobiera mA w spoczynku
Przesunięty przez: Domi
2007-07-20, 00:43
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
michal15
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 7
Wysłany: 2006-06-05, 18:27   Prodigi box- ile pobiera mA w spoczynku

Czy mógłby ktoś z was zmierzyc pobór pradu Prodigi w spoczynku przy zasilaniu 7.5V.U mnie nie chce ruszyc Prodigi i mysle ze to wina zasilacza.
^
 
     
AdSense


m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-06-05, 18:56   

michal15, ogolnie musisz miec conajmniej 500mA zeby wszystko chodzilo ok.
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
michal15
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 7
Wysłany: 2006-06-05, 19:08   

Chodzi mi dokładnie o pobór prądu przez Prodigy a nie o zasilacz o określonej wydajności prądowej.Gdy będe wiedzial o prądzie dobiore zasilacz o okresleonej mocy.Aktualnie układ pobiera 30 mA.Mysle że układ jest martwy.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Box- Prodigi leonar Elektronika i inne 8 2006-01-03, 07:51
Brak nowych postów Prodigi - Robil ktos flasha w 6600? Domi DCT-4 6 2006-05-27, 14:31
Brak nowych postów Prodigi-nie wykrywa boxa michal15 Elektronika i inne 3 2006-06-04, 14:47
Brak nowych postów Samsung e530 - łączy się sam z netem ... karola1335 Samsung 4 2009-03-15, 15:11
Brak nowych postów XP, laptop Asus, stan spoczynku domino Hardware 1 2010-03-08, 11:50