PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Prodigi-nie wykrywa boxa


Prodigi-nie wykrywa boxa

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Prodigi-nie wykrywa boxa
Przesunięty przez: Domi
2007-07-20, 00:43
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
michal15
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 7
Wysłany: 2006-06-04, 14:47   Prodigi-nie wykrywa boxa

Zlożylem prodiga i nie moge go uruchomic.Podlaczony jest do zasilacza stabilzowanego serwisowego 0-30v.Ustawiony na 6.3v pobiera 200 mA(a na 7,5 200-300 mA).Napiecia zgadzaja sie ale przy zasilaniu 6,3v.Nie wiem co jest grane.Na dole przedstawiam wam zdjecie od strony elementów.Dodam ze R12(540 omow) wsadzilem 560.


^
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-06-04, 17:57   

a on czasem nie potrzebuje wiekszego napiecia zasilania ???
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-06-04, 20:03   

moj chodzi na 7,5 i jest kla, ale jak wsadziłęs wiekszy rezystor to.....
a kosci jakim wsadem robiłęs??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
michal15
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 7
Wysłany: 2006-06-04, 20:06   

dałem 7.5 i tez nie dziala
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 6600 czy można wrzucić pliki ka... adammmos DCT-4 0 2009-01-05, 19:33
Brak nowych postów nokia 6020 RM-30 wykrywa zestaw słuch... wasiesto DCT-4 2 2009-10-18, 21:35
Brak nowych postów instalacja jaf boxa wasiesto SW 3 2009-11-18, 18:19
Brak nowych postów Jakiego boxa wybrać??? baxterek1 Co wybrać? 4 2010-03-14, 12:20
Brak nowych postów Nokia N95 8GB padła po podłączeniu bo... Mankovich BB5 0 2012-10-12, 16:29