PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Prodigy na 18LF452-I/P


Prodigy na 18LF452-I/P

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Prodigy na 18LF452-I/P
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:44
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowal0071
Nowicjusz


Telefon: 3310Tuning
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Paź 2005
Posty: 39
Wysłany: 2006-01-12, 00:15   Prodigy na 18LF452-I/P

witam ma ktośmoże schemacik na prodigy z tym układem 18LF452-I/P (to nie jest to samo co 18F452 I/P)wiem ze można tylko jak???
^
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-12, 10:12   

Z tego co piszesz to masz zamiennik 18F452, wersja 18LF452 ma po prostu szerszy wachlarz napiec przez co nie trzeba podawac zawnetrznego zasilania do JDM'a. A schemat masz kilka tematow pod Twoim.

P.S. A moze chodzi Ci o to ze Twoj PIC jest w obudowie PLLC42?
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-01-13, 13:15   

kowal0071, uzyj wersji LF zamiast F wedlug tego samego schematu... roznia sie one zakresem napiec oraz szybkoscia co w tym zastosowaniu nie powinno robic roznicy...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
kowal0071
Nowicjusz


Telefon: 3310Tuning
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Paź 2005
Posty: 39
Wysłany: 2006-01-13, 17:47   

Niemoge znaleźć pełno tu o prodigy i pełno schematów
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-13, 22:24   

Tutaj masz temat o skladaniu prodigy.
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-01-14, 09:58   

Jak schematy czy cos to www.m21.pasjagsm.pl/prodigy.html
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
kowal0071
Nowicjusz


Telefon: 3310Tuning
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Paź 2005
Posty: 39
Wysłany: 2006-02-28, 23:03   

no fajnie tylko niemoge tego zaprogramować wszystko pięknie cacy idzie wgrywanie potem weryfikacja kilka razy asz nagle staje i pisze błąd weryfikacji przy adresie 0000h to jest weryfikacja danych

[ Dodano: 2006-02-28, 23:25 ]
PROSZE POMUSZCIE

[ Dodano: 2006-03-01, 00:45 ]
Może coś w icprogu mam nie tak ustawione ale wątpie w to

[ Dodano: 2006-03-03, 21:58 ]
Udało sie zaprogramowałem okazalo się że w przystawce do jdm był zamały opornik dałem 15k i poszło
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Wielki Problem z Prodigy :/ Bruster Elektronika i inne 4 2007-11-07, 15:27
Brak nowych postów Prodigy BOX (klon 2.41) + *.fls? Br0k3R SW 4 2007-11-07, 15:40
Brak nowych postów prodigy i nokia 6230 logos2000 DCT-4 1 2007-12-04, 15:19
Brak nowych postów Prodigy Pare Pytań SPIDI Elektronika i inne 1 2008-03-08, 15:00
Brak nowych postów Prodigy box -kontynuacja _Brutus Elektronika i inne 4 2011-12-22, 12:03