PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > prodigy update


prodigy update

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » prodigy update
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:42
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
  Wysłany: 2006-12-30, 22:40   prodigy update

mam prodigy z hexem 2.43 wiec
jest mozliwac updatu bez programatora aby najnowszy NSS dzialal
ew. ma ktos starsza wersje NSS ktora obslugiwala ten hex
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-30, 22:46   

y37, powiedz tylko wersje :) mam praktycznie wszystkie wersje NSS :)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-12-30, 23:36   

no normalnie podłączasz prodigy pod kompa i w katalogu dzie zainstalowałeś NSS masz update.exe i on robi update do 2.44;) a jeśli chcesz 2.41 (wg mnie najlepsza) to wgraj prodigy plus i on sam zaaktualizuje:)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-12-31, 00:17   

bercik12345, nie mam zadnego update.exe w tym katalogu mozesz rzucic linka

logos2000, z tego co wyczytalem 1.0.19
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-31, 12:25   

y37, wlasciwie to powinno sie dac zaktualizowac przez NSS

w nowszych wersjach nie ma juz pliku update.exe, robi sie to juz w samym programie.

w wersji 1.38 nie widze tej opcji ;] a moze sie nie wyswielta bo juz zaktualizowalem ? nie wiem.

w kazdym razie wejdz tu:
www.s39175.ps.pl/nss
i napewno zrobisz wszystko :)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-12-31, 13:29   

noi chu... prodigy nie jest wykrywane ani przez nss ani przez update zasilanie mam dobre (6v 700mA) no coz albo zostalem wychujany i mi wcisnieto uszkodzone prodigy albo nie wiem (kabel tez sprawdzalem dobry jest) :evil:
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-31, 14:07   

y37, a zwykle prodigy chodzi??

mi zwykle chodzi nawet po update.
i taka ciekawa sprawa ze box chodzi jedynie na kablu przedluzajacym LPT (??)
mimo ze piny w nim sa bez krosu (sprawdzalem) cuda, ale dziala :D
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-01-01, 16:58   

no chodzimi o ten klon wlasnej roboty
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Czy można zrobić update mapy w mio mo... wasiesto GPS 1 2009-10-22, 16:45
Brak nowych postów Problem z Firmware update shikoba BB5 1 2010-08-28, 14:33
Brak nowych postów NuukiaWorld's NokiX script update nuukiaworld NokiX 17 2010-10-06, 13:22
Brak nowych postów Prodigy box -kontynuacja _Brutus Elektronika i inne 4 2011-12-22, 12:03
Brak nowych postów problem z programem Update Service konstantin Sony Ericsson 2 2012-05-07, 16:45