PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > prosty wzmacniacz


prosty wzmacniacz

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » prosty wzmacniacz
Przesunięty przez: Domi
2007-07-20, 00:44
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-04-03, 15:50   prosty wzmacniacz

potrzebuje p[rostego wzmacniacza poiprstu podpiac pod glosnik i pod 5510 i mamy glosniej :D

(mam glonik 5w czyli cos po dto )

[ Dodano: 2006-04-03, 16:19 ]
a własnie jak juz bym prosil o danie linka do aukcji co bedzie dobre
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
AdSense


peres 
Starszy Użytkownik
Pop. PEERES



Telefon: Nokia 6100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 07 Lip 2005
Posty: 151
Skąd: z tąd
Wysłany: 2006-04-03, 18:24   

Starczy 2waty? Jak tak to JABEL ma taki kit dodają płytke scalaka i wszystko co potrzebne. Tylko lutujesz, nawet mojemu bratu się udało to złożyć. Tylko musisz dać głośniki więcej niż 2wat, bo będą charczały. Jak lubisz latać po elektronicznych to masz schemat:
_________________
Używam narzędzi tylko firmy... o cholera jaka to była firma??? Ważne że Made in China :)
^
 
 
     
romsend
Nowicjusz


Telefon: 0505555555
Operator: Orange
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 1
Wysłany: 2006-04-04, 10:26   

Powyższy schemat znalazłem na stronie: Wzmacniacz 2 W a tu znajdzesz jeszcze kilka innych wzmacniaczy: Schematy - Audio

Pozdrawiam
_________________
www.elektroman.republika.pl
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-04-23, 18:41   

y37, jeśli bedziesz robił w-g schemtau peresa, to pamietaj, żeby zrobić 2 sztuki, chyba że chcesz w mono słuchać
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-05-12, 01:37   

pier.... kupilem to i ja mamt akiego donwa ze i tego nie umim zlozyc c4 sie nagrzewa ehh...
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-05-12, 10:05   

[quote='y37']pier.... kupilem to i ja mamt akiego donwa ze i tego nie umim zlozyc c4 sie nagrzewa ehh...[/quote]

Czytam to juz ktorys raz i nie moge dojsc o co wogole chodzi! Uzywac przecinkow, kropek i pisz bez bledow !
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
peres 
Starszy Użytkownik
Pop. PEERES



Telefon: Nokia 6100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 07 Lip 2005
Posty: 151
Skąd: z tąd
Wysłany: 2006-05-12, 17:29   

Ale co kupiłeś??? To z Jabela??? Jak tak to przecież to łatwo złożyć masz nawet płytkę. Nawet mój brat to złożył, choć myślał że nie trzeba lutować :)
_________________
Używam narzędzi tylko firmy... o cholera jaka to była firma??? Ważne że Made in China :)
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-05-12, 18:38   

peres napisał/a:
Ale co kupiłeś??? To z Jabela??? Jak tak to przecież to łatwo złożyć masz nawet płytkę. Nawet mój brat to złożył, choć myślał że nie trzeba lutować :)

dobra juz wszytko działa jak powinno
a i ja mam z jabela ale inny model tak jakby (na innym scalaku itd itp)
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Wzmacniacz na TD7250 pomocy!!!!! cycu12345 Elektronika i inne 0 2006-10-11, 20:26
Brak nowych postów Wzmacniacz w e398 MaximusResetus PasjaPUB 3 2008-05-27, 21:38
Brak nowych postów USB HUB jako wzmacniacz sygnału MaximusResetus Hardware 1 2008-09-06, 18:20
Brak nowych postów Wzmacniacz Samochodowy Alphard i tryb... wasiesto Elektronika i inne 16 2009-04-05, 22:58
Brak nowych postów Jaki wzmacniacz? korpi Co wybrać? 0 2010-04-08, 00:08