PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [Schemat] Twister


[Schemat] Twister

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » [Schemat] Twister
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:44
Poprzedni temat «» Następny temat

Czy damy rade zlozyc Twistera
Tak
60%
 60%  [ 6 ]
Nie
40%
 40%  [ 4 ]
Głosowań: 10
Wszystkich Głosów: 10

Autor Wiadomość
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-12-25, 16:56   [Schemat] Twister

W zalaczniku daje schemat twistera. Znajduje sie tam Schemat twistera, PCB (tylko jakies takie dziwne, ktos moglby przerobic bo ja na protelu troche slabo sie jeszcze znam), wsad do procka i wsad do e2p. Aha bylbym zapomnial schemat z protela przerobilem na PNG (teraz schemat ma 90kb ;))
Ostatnio zmieniony przez riger 2005-12-25, 20:47, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
 
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-12-25, 17:11   

TUTAJ, jeszcze coś
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
 
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2005-12-25, 19:37   

a czym można otworzyć pliki *.ddb ??
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-12-25, 20:23   

protelem, w moim zalaczniku masz to w formacie PNG ;)
^
 
 
 
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-12-25, 20:39   

XCR3032 - jezeli mi powiesz gdzie to kupic i czym zaprogramowac to ok ;]

a tak wogole to to ma chyba z rok ;] dawno temu na gsmhosting bylo i doszlismy ze odpada.
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-12-25, 20:46   

dlaczego odpada? Zgryzmole tamat na elektrodzie tam tegie glowy to moze ktos pomoze :)

W 1 poscie uaktualniony schemat PCB (tym razem oddzielone wszystkie warstwy czyli gora i dol oraz soldermaski)
^
 
 
 
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-12-25, 21:54   

riger, nie no zaprogramowac sie da :] tyle ze programatora w polsce nie widzialem a zeby scalaka kupic to juz wogole ;]
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
 
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-12-25, 22:13   

m_arti21, powiem mojemu staremu, to weźmie młotek majzel koncek drewna i wystruga wam scalaka :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-12-26, 21:29   

no wiec, mozna zaprogramowac JTAG'iem z przejsciowka AD443 dla czesci Xilinx / Philips CoolRunner 3032/64 and 5032/64 (44 pin TQFP) (chyba)
^
 
 
 
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-12-27, 10:31   

riger, a co tam wgrac ?
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-12-27, 10:43   

no z tym juz bedzie problem, a tak wogole to z orginalnych czesci z twistera da sie zczytac co one tam maja?
^
 
 
 
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-12-27, 12:11   

riger, no nie liczyl bym na to ;) scalaki sa zabezpieczone.
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-12-29, 02:27   

Co z tego ze scalaki sa zabezpeiczone ;)
W zalaczniku wsad do Xilinxa (XC3032XL)
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-12-29, 14:02   

moze wielkie głowy coś wymyślą ;D
http://forum.techtronic.p...0b944730#200432
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: