PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Skądz wziąść części do budowy jaf??(darmowy schemat)


Skądz wziąść części do budowy jaf??(darmowy schemat)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Skądz wziąść części do budowy jaf??(darmowy schemat)
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:41
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Madol1 
Nowicjusz


Telefon: 3510
Operator: Heyah
Dołączył: 01 Lut 2007
Posty: 47
Wysłany: 2007-05-18, 10:11   Skądz wziąść części do budowy jaf??(darmowy schemat)

Czy moze mi ktos podać gdzie moge kupic czesci do budowy jaf!! Schemat zamieszczam w zalaczniku.
^
 
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-05-18, 11:05   

jeszcze musisz Atmege zaprogramować. Czesci w elektronicznym
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-05-18, 12:38   

czy nie mozna zaprogramowac klona najnowsyzm wsadem?? (wiecie oco mi chodzi)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Madol1 
Nowicjusz


Telefon: 3510
Operator: Heyah
Dołączył: 01 Lut 2007
Posty: 47
Wysłany: 2007-05-18, 14:03   

"logos2000" wiemy o co ci chodzi!! ale to chyba bedziesz musial na nowo zaprogramowac kosc!! To gdzie znajde ten tranzystor q3 emboy/?
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2007-05-18, 21:50   

logos2000 napisał/a:
czy nie mozna zaprogramowac klona najnowsyzm wsadem?? (wiecie oco mi chodzi)

Madol1 napisał/a:
"logos2000" wiemy o co ci chodzi!! ale to chyba bedziesz musial na nowo zaprogramowac kosc!!


nie no może już jest późno czy coś ale rozjebało mnie to.. sorki no nie mogłem sie wstrzymać.. :shock: :neutral:
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-05-18, 23:13   

:) no kolega chciał być "mondry" ale coś mu nie wyszło :p wiec będzie działać jak zaprogramuje KOŚĆ najnowszym wsadem (choc nie wiem skad go wezme)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-05-19, 11:53   

logos2000, zczytujesz orginała i masz :) . Tyle tylko że pewnie jest zabezpieczony, ale i to nie problem bo debugerem można podejżeć jakie bity wysyła podczas upgrade boxa. Ale wiem źe nie łatwo to jest dla przeciętniaka.
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-05-19, 14:50   

no tak, ale co stoi na przeszkodzie zeby klona zupdatować?? przeciez on jest zbudowany z tych samych cześci co orginał (a moze sie myle?)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
totek
Nowicjusz


Telefon: P800
Operator: Orange
Dołączył: 30 Mar 2006
Posty: 31
Wysłany: 2007-05-19, 16:20   

a ma ktoś schemacik płyty do jafa ??
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: