PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Swich Linksys i brak zasilacza


Swich Linksys i brak zasilacza

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Swich Linksys i brak zasilacza
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:43
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-06-08, 14:34   Swich Linksys i brak zasilacza

Przeglądając zasoby szafy znalazłem switch Linksys EZXS88W (version 2.0) i pomyślałem że sobie odpale lecz nie znalazłem zasilacza. Przeszukałem google.pl i znalazłem że to ma być zasilacz 3,3V 300mA ale nie wiem jaka ma być biegunowość na wtyczce. Wie ktoś może czy na bolcu ma być + czy -?
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-06-11, 23:10   

w 99% na bolcu jest +

a swoją drogą co za probem sprawdzić?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-06-12, 14:28   

ok podłączyłem i odpaliło ale nie chce w ogóle działać ani na kablu z przeplotem ani bez. No to musze pobawić sie w naprawe albo rzucić w kąt:]
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C902, Brak wibracji PlayGG, komunikat... hueh93 Sony Ericsson 0 2011-10-21, 23:27
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 17:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55