PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > typowa głupota ;-/


typowa głupota ;-/

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » typowa głupota ;-/
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:45
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2004-12-17, 13:48   typowa głupota ;-/

mam pytanie bpo ostatnio z kartek z koomuni wygrzebalem takie małe układy z gtórych sa dzwieki i to wyglądta tak


---------------------------------
+ XXXXXXXXXX
OOO BBBXX
OOO XX
// \ \

// WYJSCIE GŁOSNICZEK

X metal przewodzacy prad
B BATERIA
\\ jakis dwa druciki
OO to czarne

ma ktos jakis pomysł jak zczytac z tego ta melodyjke wgrac i czym
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2004-12-17, 14:43   

zapomnij ze z tym cos podzialasz - mozesz jednie zrobic zeby juz nie gralo :D
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2004-12-17, 14:54   

y37, no melodyjke zczytać możesz (do mikrofonu od kompa, albo jeszcze jednoego wyjścia nie pamietam jak sie zwie)

wgrac to ja niewiem, ale watpie.....
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
mit-nick 
Nowicjusz



Telefon: 3310 :)
Dołączył: 15 Wrz 2004
Posty: 18
Skąd: stad
Wysłany: 2004-12-18, 19:25   

Ja kiedys mialem takie organki na wkladke taka jak w tym co mowisz i urwalem glosniczek i do tych 2 kabelkow wsadzilem gniazdo i do kompa pod LINE IN, szlo bez problemu tylko trza bylo minimalnie zciszyc wejscie w kompie. Co prawda proby odbywaly sie na p200 i jakiejs muzyce na ISA, tera do Creativa bym nie podlaczyl :) Gdzies mam je jeszcze, wiesz co podsuneles mi pomysla zeby dzwonki robic na nich tylko cwiartek tam nie ma a cale nuty ale moze ... :)
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2004-12-19, 22:16   

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37632649


a o takei cos poztym ze ja to ztuningowałem ale da sie gmyrac w oprogramowaniu :-]
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
leonar 
Starszy Użytkownik
Only Blue



Telefon: 6630
Operator: Orange
Pomógł: 4 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Lut 2005
Posty: 234
Skąd: Ruda Śląska
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-03-02, 14:44   

Powiem wam coś ja kiedyś miałem takiego graczyka że jak kliknie się zwierze to te zwierze się doezwie, Będąc małym brzdącem ok4 a mój tarszy brat ok.7. postanowiliśmy "naprawić" te użądzienie więc podłączyliśmy kabelkami do gniazda bateri oraz do gniazdka :D .Jaki jest koniec tej histrii oraz morał. Pierwsze naszczęście tylko skończyło się "pierdyknięciu" wybitym korkiem oraz popażeniami. A jaki z tego morał :D że prąd zmienny nie działa w Tamagohi :mrgreen: :mrgreen: :lol:
_________________
Halemba Member
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: