PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Włączanie telefonu.. z dużej ogległości


Włączanie telefonu.. z dużej ogległości

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Warsztat » Elektronika i inne » Włączanie telefonu.. z dużej ogległości
Przesunięty przez: Domi
2007-07-19, 23:44
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Mush Room 
Nowicjusz


Telefon: Siemens
Operator: Plus
Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 2
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2005-08-05, 03:57   Włączanie telefonu.. z dużej ogległości

Witam!

Jestem tu po raz pierwszy i nie wiedziałem za bardzo gdzie ten post umieścić, ale postanowiłem tutaj. Mam nadzieję, że dobrze trafiłem :)

Mam takie oto pytanie - czy jest jakakolwiek możliwość włączenia telefonu z odległości powiedzmy ponad 1000 metrów za pomocą drugiego telefonu ale z tej samej sieci? Ja osobiście stawiam, że taka możliwość nie istnieje, ale założyłem się z kumplem i poszukuję odpowiedzi :)

Proszę o odpowiedź i pozdrawiam :)
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-08-05, 04:02   

Mush Room, ja sie z niczym takim nie spotkałem, ale chyba idzie zrobić coś takiego żeby sie włączył o danej godzinie
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-08-05, 06:04   

wntl jednak to przy pomocu zmodyfikowanego softu, a to wlaczanie na odleglosc jest nie mozliwe poniewaz gdy komorka jest wylaczona to nie nadaje ani nie odbiera syngalow w pakiecie od @900 - @1900.
^
 
 
     
Mush Room 
Nowicjusz


Telefon: Siemens
Operator: Plus
Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 2
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2005-08-05, 15:11   

Dzięki za odpowiedź :)
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-09-24, 14:17   

a nawet jakby dawala sygnaly to jak nastawisz ja zeby wlaczyla sie wlasnie tylko od tego telefonu? Wtedy kazdy moglby ja wlaczyc
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-09-24, 15:17   

Mendi, co to za odkopywanie?
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Z komputera do telefonu... Tomash85 Sony Ericsson 0 2011-11-12, 19:24
Brak nowych postów Z komputera do telefonu... Tomash85 Sony Ericsson 3 2011-11-12, 19:32
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pomoc w wyborze marki, telefonu Lucas_21 Co wybrać? 8 2014-11-02, 15:40