PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Telefon do 600zł z qwerty

Telefon do 600zł z qwerty

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Inne:... » Co wybrać? » Telefon do 600zł z qwerty
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość

ad1877 
Nowicjusz

Telefon: HTC Wildfire
Operator: Play
Wysłany: 2012-02-19, 19:04   Telefon do 600zł z qwerty

Panowie, myslę nad zmianą obecnego HTC Wildfire. Co mi się nie podoba? Bateria. Telefon kupiłem jako pierwszy w zyciu smartfon. Nie żałuję. Nie mam nic do niego ale potrzebuje solidniejszej baterii. ładowanie co dzień lub co 2 dni nie należy do przyjemnych. Poza tym, nie korzystam z zalet smartfonu. Czasem wifi, ale to rzadko. Czesto za to aplikacje do poczty włączam. I to samo chcę od przyszłego telefonu. Wyczaiłem Nokie e72 qwerty. Nokia C3 odpada absolutnie. Na aplikacjach mi nie zależy, w gry nie gram. Smsy i dzwonienie, poczta - do tego używam telefonu. Co myślicie? Aha, jeszcze w grę wchodzi Blackberry ale podobno słabo z baterią a tych telefonach i płatne usługi BIS (czy jakoś tak) do korzystania z poczty. Oczywiście tel ma być nowy. Cenowo możecie proponować z allegro aczkolwiek raczej nie będę tam kupował. Tylko chodzi mi na znalezienie czegoś do 600 max 650zł i ani grosza więcej. Telefon oczywiście nowy z gwarancją.
^

AdSense

_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek

Telefon: 6120c
Operator: Orange
Wysłany: 2012-02-19, 22:08   

Nie podam ci żadnego modelu, bo nie siedzę już w tym, ale zmartwię cię, że trzymanie baterii 1, czy dwa dni, to niestety norma w nowych telefonach. Nie spodziewaj się, że znajdziesz telefon, który będzie wytrzymywał na jednym ładowaniu znacząco dłużej.
^

scaner21 
Użytkownik

Telefon: e51
Operator: Plus
Wysłany: 2012-02-21, 21:40   

Moja dziewczyna ma nokie e75 i o dziwo bateria trzyma 4 dni. Ma ją od nowości i dba o nią jak umie więc telefon nie sprawia kłopotów. Ma chyba wszystko co wymieniłeś.. Ma również czujnik światła co pomaga w oszczędności baterii. Nie wiem czy kupisz teraz nową za 650zł ale myśle że jeżeli już coś to będzie kosztowała niewiele więcej

Odpowiedz do tematu