PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > a50 nie działa gorna cześć klawiatury


a50 nie działa gorna cześć klawiatury

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » a50 nie działa gorna cześć klawiatury
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-11-10, 18:01   a50 nie działa gorna cześć klawiatury

Witam
Jak w temacie. Telefon nie był ciety (tp) ani niema zerwanych sciezekw gornej czesci klawiatury. Grzałem procesor lecz nic nie dało. Macie jeszcze jakieś propozycje by postawić ten telefon??
Za pomoc dziekuję
^
 
 
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-11-11, 13:45   

wygrzej UPP
^
 
 
 
     
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-11-11, 15:39   

Reich napisał/a:
wygrzej UPP

No upp to procesor to juz wygrzałem i nic nie dało... Zauważyłem też że nie świecą diody. Może jest gdzieś zwarcie??
^
 
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-11-11, 21:39   

to wykap i powiedz czy pomoglo
^
 
 
 
     
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-11-12, 10:44   

Wykapałem i nadal to samo 5 razy włązyłem do wanienki. I zadnych rezultatow pozytywnych. Ma moze jeszcze ktos jakies propozycje??

[ Dodano: 2006-11-17, 18:06 ]
ma moze ktos jescze jakis pomysl??? bo mi sie juz skonczyly i mysle ze to winna upp. Czekam na wasza opinie.
POZDRAWIAM
^
 
 
     
holden 
Nowicjusz


Telefon: 6389i :)
Operator: Era
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 05 Gru 2006
Posty: 12
Skąd: Sochaczew
Wysłany: 2006-12-14, 20:33   

Jimmyl napisał/a:
Wykapałem i nadal to samo 5 razy włązyłem do wanienki. I zadnych rezultatow pozytywnych. Ma moze jeszcze ktos jakies propozycje??

[ Dodano: 2006-11-17, 18:06 ]
ma moze ktos jescze jakis pomysl??? bo mi sie juz skonczyly i mysle ze to winna upp. Czekam na wasza opinie.
POZDRAWIAM


Ja mam pomysl - sprawdz nie działające przyciski do masy, jaki wynik?
Drugi - bierz schemat do łapy i napewno zrobisz :)
pozdr
_________________
6310 + 8910i = 6389i
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: