PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > A50 -No Bootcore detected


A50 -No Bootcore detected

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » A50 -No Bootcore detected
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-04-01, 06:38   A50 -No Bootcore detected

mam taki komunikat jak wyzej i nie cce mi swup przeflashowac fona-moze ktos wie co sie dzieje,oraz dlaczego moj siemensik padł??-jakas przyczyna?
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
AdSense


m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-04-08, 17:14   

Nerverofon, padl bootcore lub cioles testpointa bo po tym nie dziala swup :wink:
jak nie cioles to tnij i flashuj :mrgreen:
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
tooffii 
Nowicjusz


Telefon: 698325639
Operator: Era
Dołączył: 16 Kwi 2005
Posty: 1
Skąd: poznan
Wysłany: 2005-04-16, 11:57   

Na tej stronce jest opisane co trzeba zrobic tutaj
tylko mam pewien problem nie moge poszukac tego programu. Jak wam sie uda to piszcie.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Naprawa BootCore w C65 FishMen BenQ-Siemens 1 2005-03-16, 15:08
Brak nowych postów C60 bootcore pod AMD potrzeba V20 MasterJapko BenQ-Siemens 7 2007-04-15, 19:55
Brak nowych postów prodigy i no device detected riger Elektronika i inne 5 2007-06-16, 21:28