PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > a52-nie załącza się


a52-nie załącza się

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » a52-nie załącza się
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
czechu 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 61
Dołączył: 07 Lut 2006
Posty: 3
Skąd: zawiercie
Wysłany: 2006-02-10, 06:48   a52-nie załącza się

Co można zrobić?Telefon na gwarancji,ale usunąłem simlocka
_________________
czechu
^
 
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-02-10, 07:16   

to juz niema gwarancji :)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
czechu 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 61
Dołączył: 07 Lut 2006
Posty: 3
Skąd: zawiercie
Wysłany: 2006-02-10, 07:27   

Tyle to wiem,ale jak się za niego zabrać,aby ożył?
_________________
czechu
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-02-10, 08:27   

czechu moze opisz jego historie. co sie stało ze padł, czy sam czy moze cos robiłes
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
czechu 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 61
Dołączył: 07 Lut 2006
Posty: 3
Skąd: zawiercie
Wysłany: 2006-02-10, 22:21   

Sam od siebie,wcześniej zacinał się klawisz nr.1
_________________
czechu
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-02-12, 09:49, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
GiEeM 
Nowicjusz


Telefon: SE t230
Operator: Orange
Dołączył: 10 Lut 2006
Posty: 26
Skąd: inąd : - Polska
Wysłany: 2006-02-12, 14:59   

przczyść keyboard i wtedy spróbuj . Nic nie dajeee ???? Zrób tak i tak ? : wgraj nowy soft. Aha!! CZuy masz naładowaną baterię ?????

czechu, a jak tenTego miałeś zaladny telefon ...to w mPunkcie nie powinni nie zabulic więcej jak 30 zł na zreperowanie. :|
_________________
S_E & Orange user |1!!!!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [2300] Załącza sie podświetleni i nic... Grzyb26 DCT-4 2 2004-12-09, 12:52
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi 3410 nie załącza się, ale ładuje mavelius DCT-3 4 2005-09-30, 18:53
Brak nowych postów 3510i po upadku nie załącza sie logos2000 DCT-4 16 2006-02-22, 17:39