PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > a52 w polsce bez zasiegu :(


a52 w polsce bez zasiegu :(

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » a52 w polsce bez zasiegu :(
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
poochone 
Wie co mówi



Telefon: cegła
Operator: Heyah
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 06 Kwi 2005
Posty: 302
Skąd: UK
Wysłany: 2005-04-12, 08:47   a52 w polsce bez zasiegu :(

witam mam dostac siemensa a52 od znajomego ktorego dostał od ciotki z hiszpani w hiszpani mowi ze był zasieg a w polsce juz go niema jak ciocia przeszła sie do servisu to powiedział jej servisant (chyba pseudo) ze telefon jes do dupy ale niepowiedział czemu do dupy co mogło sie stac czy padła PA( koncowka mocy) jaki byłby koszt naprawy koncowki ?? nawet jeszcze niewiem cz w tym siemensie jest smok czy moze niebyc zasiegu przez zle sciagnietego smoka ??
^
 
 
     
AdSense


@ZiBi@ 
Nowicjusz


Telefon: Siemens
Wiek: 31
Dołączył: 11 Kwi 2005
Posty: 6
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-04-12, 14:04   

Mówisz ze masz dostać tego siemensa wiec bedziesz miał go za free najlepiej się przekonasz jak dostaniesz go do rąk i w tedy ZObaczysz A Jezeli chodzi o PA to w serwisie skasuja cię koło 30 zł pozdrawiam :P
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-04-12, 22:15   

@ZiBi@, hiszpania ma 900/1800 czyli standard europejski więc PA jest taka sama i ni ema tu nic do rzeczy.

poochone, a mnie sie wydaje żę smoka ma :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
poochone 
Wie co mówi



Telefon: cegła
Operator: Heyah
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 06 Kwi 2005
Posty: 302
Skąd: UK
Wysłany: 2005-04-13, 09:22   

dowiedziałem sie smok ne był sciagany
teraz jeszcze jedno małe pytanie jaka PA trzeba wlutowac do A52 ?? prosze o podanie linku lub modelu
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Problem z nokia 5310 brak zasiegu. pr... rad212 BB5 1 2009-03-14, 21:40
Brak nowych postów samsung e250 po upadku nie łapie zasiegu razor2012 Samsung 3 2009-04-15, 14:58
Brak nowych postów Nokia 5200 - brak zasiegu sebo07 BB5 12 2009-05-19, 22:06
Brak nowych postów Nokia 5310 Brak zasiegu Prosze o pomoc Radek89 BB5 4 2009-06-03, 12:50
Brak nowych postów nokia 2310 brak zasiegu pioneerGSM DCT-4 3 2009-08-16, 18:47