PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > A57 soft i sim-lock


A57 soft i sim-lock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » A57 soft i sim-lock
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-09-24, 13:23   A57 soft i sim-lock

jak w temacie, czym dobic sie do siemensa A57 (sim-lock i soft pl)?

moze freia i ustawienia C55? (bo ponoc mozna zrobic upgrade do tego modelu)

macie jakies linki do polskiego softu? moze byc z c55 jesli napewno podejdzie do tego modelu
^
 
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-09-24, 16:30   

sim i lang... sim joker i sst jako a57 a polak swupem - wszystko mozesz zassać z mojej stronki www.GsmServer.pl najpierw wrzuć polaka póxniej przetnij tp i ściąg smoka :)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
EllA 
Nowicjusz



Telefon: kilka
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Dołączył: 26 Wrz 2005
Posty: 24
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-10-05, 13:51   

Da się bez tp SST Service Toolbox Profesional Edition. Oczywiście simlocka. Trochę to skomplikowane, ale nie będę pisał jak, bo bym żywcem zerżnął z http://www.forum.siemensy.pl/viewtopic.php?t=2060
_________________
Masz Orange menu? Olej gwarancję i zmień softa!
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów sim lock nokia 6230i sidorek191 Simlock 0 2013-04-14, 08:39
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39