PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Benq Siemens EF81


Benq Siemens EF81

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Benq Siemens EF81
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Jeckyll 
Nowicjusz


Telefon: 502344603
Operator: Orange
Dołączył: 17 Sie 2007
Posty: 1
Skąd: Chojnice
Wysłany: 2007-08-17, 18:23   

Ten wasz soft jest trefny wgrałem go i zrypałem fona teraz co zrobic żeby go naprawic ,czy wystarczy że w serwisie nowego softa wgrają?
^
 
 
     
AdSense


alberthus 
Nowicjusz
homo econometricus



Telefon: SE T68i
Operator: Plus
Wiek: 32
Dołączył: 27 Sty 2005
Posty: 64
Skąd: Breslau
Wysłany: 2007-08-17, 19:50   

wgrywalem ta wersje softu jak i poprzednie wiele razy i nic sie nie sttalo, wiec domyslam sie, ze cos zrobiles zle, albo masz trefny telefon :/
^
 
     
rozmaryn 
Nowicjusz


Telefon: samsung
Operator: Plus
Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 4
Wysłany: 2007-09-29, 20:26   

no tak czytam i czytam..tez mam ten fon na początku działał bardzo dobrze niestety teraz mam taki drobny problem, mianowicie jak dzwonie to słychać jak by dwa razy wybierał nr,czasem nawet 3 razy mam soft 58 od zakupu ogólnie jestem zadowolony, jednak zauważyłem ze jak spadnie czasami z niewielkiej wysokości sie wyłącza tak jakby styki przerwało ale b rzadko mi sie to zdąża.alberthus zasysam od Ciebie w razie co soft ale widzę masz tam wiele plików do telefonu co to za pliki są?;>
^
 
     
aga6572 
Nowicjusz


Telefon: siemens
Operator: Plus
Dołączyła: 04 Gru 2007
Posty: 1
  Wysłany: 2007-12-04, 13:55   

Tukeip napisał/a:
Wgrywajcie nowy soft od alberthus. Duzo szybciej chodzi niz wersja 48. Po instalkacji trzeba tylko zmienic na jezyk polski Ustawienia>9 opcja od gory>pierwsza>pierwsza>polski.
:

hey wgralam ten soft ale nie moge zmienic jezyka na polski w ustawieniach nawet go nie mam.. prosze o pomoc
^
 
 
     
spiker910 
Nowicjusz


Telefon: EF 81
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-01-21, 20:05   pomocy EF81

pomocy instalowałem soft do bq siemens EF 81 (WEDLUG TEJ INSTRUKCJI Z FORUM) i instalacja doszła prawie do końca czekalem czekalem... i w końcu wyświetliło się "no phone connected" czyli poączenie z telefonem zostało przerwane. Cekałem jeszcze chwile myślałem ze nawiąże jeszcze połączenie ale nie... odłączyłem a mój telefon sie tylko włącza i widać napis benq siemens i dalejj nic nie można zrobić. IU tu moje pytanie czy jest szansa ze mogę sam coś zrobić?? a jek nie to czy w serwiśie mi to zrobią no i ile to będzie kosztować PROSZĘ O POMOC STARY MNIE ZABIJE!!!!
^
 
     
Młody Świercu 
Nowicjusz


Telefon: B - S EF81
Operator: Plus
Wiek: 29
Dołączył: 24 Sty 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-01-24, 12:36   Zmiana softu

Witam. Pobrałem soft z neta, taki jaki jest podany na forum, ale jak zmienić tego softa na fonie.....czy przez program na płycie Menager........POMOCY

[ Dodano: 2008-01-24, 13:33 ]
Czy ten nowy soft to v58

[ Dodano: 2008-01-24, 14:49 ]
Kupiłem fona 6 m-c temu na allegro i koleś pisał ze ma oprogramowanie sv58 a tu wał i tel ma sv48. fon sie sypnoł ale dzięki serwisowi wgrałem nowe oprogramowanie i działa, przeraziło mnie ze rosyjskie ale szybko zmieniłem na pl.


Teraz tel zapie**ala niezemsko. na 48 wieszał sie przy zmianie poziomu głosności a teraz nawet nie pierdnie.......


Porówanie to jak Pentium II 400 MGHz z Pentium IV 3500MGHz.................................... DZIĘKI..
^
 
     
soldier
Nowicjusz


Telefon: BS-EF81
Operator: Era
Dołączył: 02 Lut 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-02-02, 16:54   

Hey.
Instalowałem nowy soft i stało mi się to samo co spiker-owi910. Jak to odkręcić?Nie mam wiele czasu, dostęp do neta ograniczony. Pomóżcie!!!
^
 
     
Aaagggaaatttaaa
Nowicjusz


Telefon: benq ef81
Operator: Orange
Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-05-31, 23:06   

alberthus,
witam
pisze poniewaz mam prosbe a widze ze orientujesz sie w oprogramowaniu do benq siemens ef 81
siągnelam ze stron ktore podales oprogramowanie do tego telefonu
sciagnelo sie bez zarzutu
potem pokazalo sie okienko gdzie w naglowku pisze 3GsWupFu ver.2.0.8 -> musialam podlaczyc telefon i kliknelamupdate.... po chwili zaczelo sie cos dziac z moim telefonem i teraz mam w nim jakies nowe oprogramowanie i wszystko pisze w jakims dziwnym jezyku...podobnym do rosyjskiego ale to nie jest rosyjski...nie moge nic zrobic bo wszedzie sa tylko jakies znaczki...nawet nie litery...

prosze jezeli jestes w stanie pomoz mi:) napisz co mam zrobic...
nie wiem czy bede umiala znalezc cie na tej stronie wiec jezeli mozesz odezwij sie tez na maila
Nie wysyłamy odpowiedzi na maila!
z gory bardzo ci dziekuje za pomoc

[ Dodano: 2008-06-01, 00:10 ]
Młody Świercu,
witam
pisze poniewaz przeczytalam twoja wiadomosc ze przy zmianie oprogramowania w telefonie benq siemens ef81 zmienil ci sie jezyk na rosyjski...ja mam ten sam problem ale nie wiem jak zmienic jezyk na polski.... mozesz mi pomoc i napisac po kolei gdzie mem wejsc zeby zmienic ten jezyk...:) z gory dzieki:)

[ Dodano: 2008-06-01, 00:17 ]
.....DZIEKI CHLOPAKI....JUZ ZMIENILAM JEZYK NA POLSKI....PRZECZYTALAM WIADOMOSC OD TUKEIP'A I WSZYSTKO GRA....:) POZDRAWIAM

[ Dodano: 2008-06-01, 00:54 ]
tylko napiszcie mi jeszcze dlaczego nie moge znalezc nogdzie w komp mojego telefonu??? podlaczylam go, pojawila sie chmurka ze komp go znalazl ale nic wiecej...w moj komp nie ma i gdzie indziej tez nie????????????
Ostatnio zmieniony przez sundance_kid 2008-06-01, 16:45, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
     
kris721 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6630
Operator: Heyah
Wiek: 26
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-06-15, 12:18   

wszystko ładnie pięknie ale jak go wrzucić na telefon?;/ :???:

[ Dodano: 2008-06-15, 14:09 ]
witam ja mam ten sam problem co spiker910 tyle że telefon sam mi zgasł i przy włączeniu widać tulko białe tło i logo firmy Benq-Siemens..:| MPM mi go nie czyta, podobnie jak 3GSwupFU...;[ co ma, zrobić?! proszę o szybką odpowiedz..!!
_________________
Krisu721
^
 
     
evelyn02 
Nowicjusz


Telefon: BSEF81
Operator: Orange
Dołączyła: 27 Gru 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-12-27, 20:38   

Witam!
Wgrałam nowego softa i wszystko jest w porządku oprócz jednej małem ale jakże istotnej rzeczy, a mianowicie "brak sieci" zamiast operatora pojawił się napis "wymagana usługa". Reszta jest ok.
Jeśli ktoś wie co można w tej sytuacji zrobić proszę o odpowiedź.
^
 
     
Chaquan 
Nowicjusz



Telefon: 13254621542
Operator: Gadu AIR
Dołączył: 08 Maj 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-05-08, 06:02   

Kupiłem telefon z wgranym już ten soft i mam problem podczas słuchania muzyki, czasem kawałek pochodzi z zupełnie innej piosenki jest bardzo denerwujące, ktoś już miał ten sam problem, kiedy?
_________________
RS Gold,Cheap RS Gold,Rift Gold
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów telefon samochodowy siemens p1- zablo... kris-k97 Elektronika i inne 0 2008-07-12, 15:25
Brak nowych postów ??? Wyświetlacze w ef81 ???? smOkers3 BenQ-Siemens 0 2009-04-10, 12:46
Brak nowych postów Benq EF 81 soft Cryman BenQ-Siemens 4 2009-06-01, 15:05
Brak nowych postów Modyfikacje Siemens C72 lsz BenQ-Siemens 0 2009-09-15, 19:50
Brak nowych postów Siemens CXT70 i usługa Kto tam? (Era) Juzer BenQ-Siemens 0 2010-04-14, 12:41