PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Brak T9 w CX70


Brak T9 w CX70

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Brak T9 w CX70
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wilu85 
Nowicjusz



Telefon: Smns CXV70
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2004
Posty: 27
Skąd: Kielce
Wysłany: 2005-07-02, 13:56   Brak T9 w CX70

Witam.
Problem jak w temacie brak słownika. Nawet po wgraniu pliku jsp ze strony siemensa dalej przy próbje uruchomienia wyskakuje błąd :( Jak przywrócić słownik??
^
 
 
 
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-02, 14:23   

wilu85, a miałeś wcześniej słownik :?: spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne
^
  Skype
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-07-02, 18:33   

Spruboj moze przeladowac caly flash jesli sa wersje od razu z T9 i bez slownika to poszukaj tej z T9 i jazda.
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-07-02, 20:17   

wgraj soft ze strony www.my-siemen.com moze CI pomoze :D
^
 
  Skype
 
wilu85 
Nowicjusz



Telefon: Smns CXV70
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2004
Posty: 27
Skąd: Kielce
Wysłany: 2005-07-03, 00:13   

wntl napisał/a:
wilu85, a miałeś wcześniej słownik :?: spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne
Tak miałem. A co do ustawień fabrycznych to też nic nie dało :(

[ Dodano: 2005-07-03, 01:14 ]
riger napisał/a:
Spruboj moze przeladowac caly flash jesli sa wersje od razu z T9 i bez slownika to poszukaj tej z T9 i jazda.

Tak zrobiłem ściągnąłem sobie ze strony siemens.com oryginalny taki jak miałem i też lipa :/

[ Dodano: 2005-07-03, 01:15 ]
Bujki napisał/a:
wgraj soft ze strony www.my-siemen.com moze CI pomoze :D

A gdzie mam go tam znaleźć?? Co raz otworze to mam co innego :/
^
 
 
 
Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-07-03, 00:27   

wilu85, zobacz to:
http://communications.sie...00.html#content
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-07-03, 08:01   

Musisz sprawdzić jaki masz wrjant i scgiagnać soft :D w tym linku co piciu1000, wsztskiego sie dowiesz!Powodzenia
^
 
  Skype
 
wilu85 
Nowicjusz



Telefon: Smns CXV70
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2004
Posty: 27
Skąd: Kielce
Wysłany: 2005-07-03, 08:14   

Piciu1000 Jest mały problem mianowicie ja mam Variant A401 ale SW version mam 43 a tam nie ma. Za to jest na siemens.com ale to i tak nic niestety nie dało. Jak nie miałem tak nie mam T9 :(
Jakby ktoś mógł mi cały folder T9 w jakiś sposób przesłać to bardzo byłbym szczęśliwy :)
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-07-03, 08:22   

Poszukam jakiegos innego softu a wyższego od 43 :)
^
 
  Skype
 
wilu85 
Nowicjusz



Telefon: Smns CXV70
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2004
Posty: 27
Skąd: Kielce
Wysłany: 2005-07-03, 09:02   

Hehe ja właśnie znalazłem mam 50 ale też niestety nie mam słownika :( tak wogóle to nie miałem wogóle folderu T9 dopiero go utworzyłem i wgrałem tam ten pliczek z polskim T9 ale też nie pomogła :(
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-07-03, 09:23   

Masz tutaj tez v50 polski
cx70 (polski):
http://allsiemens.com/fla...300_rus.exe.htm
a jak Ty wogóle to zrobiłeś ze nie masz słownika?a masz gwarancje ?
^
 
  Skype
 
wilu85 
Nowicjusz



Telefon: Smns CXV70
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2004
Posty: 27
Skąd: Kielce
Wysłany: 2005-07-03, 09:29   

Więc co do softu to wgrałem już ten co do niego linka dałeś i co?? I dalej nic. A co do tego dlaczego go nie mam to chyba przez to że zachciało mi się bawić i przez pomyłkę zamiast defragmentacji włączyłem formatowanie i tak jakoś wyszło a gwarancję mam ale czy ona uwzględnia takie rzeczy??
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-07-03, 09:34   

MOzesz pujść i powiedzeć ze nie miałem od poczatku słownika i co zrobić zeby miec słownik!to Trzeba było tak odrazu ze zrobiłeś formatowanie!musisz wgrac słownik z innego fona soft nic nie da :D
^
 
  Skype
 
wilu85 
Nowicjusz



Telefon: Smns CXV70
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2004
Posty: 27
Skąd: Kielce
Wysłany: 2005-07-03, 09:36   

Chol... no to fakt mój błąd że nie napisałem wcześniej sorks. A nie wiesz gdzie mogę znaleźć folder z tymi plikami?? Czy muszę szukać kogoś z takim telem??
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-07-03, 09:38   

szukaj kogoś z takim fonem i niech Ci skopjuje ten folder z plikami!Jak próbowałes wgrac ten plik ze strony i nic nie dało to musisz od kogos skopjowac!napisz do mnie na PW to Ci podam linki gdzie mozęsz popytać :D
Ostatnio zmieniony przez Bujki 2005-07-03, 09:45, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
  Skype
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C902, Brak wibracji PlayGG, komunikat... hueh93 Sony Ericsson 0 2011-10-21, 23:27
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 17:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55