PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C25 i glosniejszy dzwonek od SMS -Najlepiej od Nokii :)


C25 i glosniejszy dzwonek od SMS -Najlepiej od Nokii :)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » C25 i glosniejszy dzwonek od SMS -Najlepiej od Nokii :)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
  Wysłany: 2004-08-09, 22:29   C25 i glosniejszy dzwonek od SMS -Najlepiej od Nokii :)

A wiec posiadam kabelki do Siemensow tylko jeszcze samego siemensa mi barkuje:)
Zakupilem tzn za paczke fajek i browarek zawinelem Siemensa C25 kolesiowi bo jak robie soft'a to jestem bez telefonu a tak chocia ztego C25 mam:) A wiec najgorsze jest to ze dzwonke od SMS jest beznadziejny i cichy... I tu pytani do Siemensiak;ow ;) Czy darade zrobic dzwiek SMS taki jak jest w Nokii jako Standardowy? :)

Jesli tak to jak i w czym?

Czekam na odp:)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


tomme45i 
Nowicjusz


Wiek: 32
Dołączył: 26 Cze 2004
Posty: 6
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2004-08-13, 15:17   

Użyj do tego programu np: Siemens Flash Modifier v1.1. Najpierw musisz zgrać z siemensa oprogramowanie np. Vklay-em, a potem zostaje już tylko wgrać ten dzwonek z Nokii (trzeba oczywiście go mieć :wink: ) do flasha pod którąś oryginalną pozycje i po kłopocie.
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-13, 15:47   

tomme45i, ale to jest siemens C25 i niema mozliwosci w nim wyboru dzwonka z dzwiekow dzwonkow ;) Dzwonek mam na nokie tylko jeszze w jakim formacie jest potrzebny? tomme45i, podjol bys sie zmodowania mi takiego softa do tego fona? Tylko telefon niemoze pasc bo moja mala siostra go uzywa :D
Czym wgrywac soft do tego? Cos sprawdzonego prosze ofkorz
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
tomme45i 
Nowicjusz


Wiek: 32
Dołączył: 26 Cze 2004
Posty: 6
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2004-08-15, 12:43   

Cześć, sorki ale chyba wprowadziłem cię w błąd :oops: , bo w tych siemensach chyba nie da się tak zrobić jak pisałem. W serii np. x35 i xx45 bezproblemowo, a w serii x25 chyba nie, ale nie jestem pewny.... :roll: A soft możesz wgrać programem np. Christmas by Maxim version 61.00.
Pozdrovka
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: