PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C30 Po wlaczeniu nie reaguja klawisze


C30 Po wlaczeniu nie reaguja klawisze

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » C30 Po wlaczeniu nie reaguja klawisze
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
  Wysłany: 2004-11-07, 14:38   C30 Po wlaczeniu nie reaguja klawisze

Jak w temacie co zrobic zeby dzialal. Telefon byl zamoczony.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2004-11-07, 14:47   

Nie wiem co te Siemensy w sobie maja, ze zawsze lubia sie tak samo psuc :) hehe, w 99 % przypadkow spotkalem sie z tym ze po zamoczeniu, najczesciej grafit bedacy na klawiszach po zawilgoceniu bardzo ladnie sie wklejal miedzy blaszki kontaktowe poszczegolnych klawiszy, co jest rownoznaczne z tym ze ktorys z klawiszy a moze nawet kilka jest tak jakby wcisnietych na stale ( co objawia sie brakiem reakcji telefonu na klawisze ) poprostu wyczysc dobrze styki klaiwszy (mozna przedrapac delikatnie powierzchnie miedzy kontaktami szpilka albo innym ostrym cienkim narzedziem, i przede wszystki dobrze przetrzec np. czyms zwilzonym acetonem lub spirytusem, aby przeczyscic styki. Przy innych modelach nalezy tez zwrocic uwage na boczne klawisze od regulacji glosnosci...
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-11-07, 14:57   

narvany, dobra jak otworzyc tego shita zeby zabardzo niezniszczyc obudowy ?? :)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-11-07, 15:47   

Udalo sie telefonik chodzi jak marzenie :) Tak jak sie umawialismy na GG wisze ci 2L Coli albo browara :]

Po zdjeciu LCD wyczyscilaem calutka plyte i zaczol reagowac :)

Thx temat zamknij sam :P
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2004-11-07, 16:06   

Ciesze sie bardzo, i czekam na te obiecane 2L Coli, bo cos mnie suszy po wczoraj :P
Poczysc jeszcze styki na LCD, bo cos moglo zaparowac od wody i moze miec kiepski kontakt (moze ci potem gasnac LCD)

Temat Zamykam....
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów n96 - nie działają wszystkie klawisze Figter BB5 3 2009-09-01, 22:06
Brak nowych postów pomylone klawisze w 6220 classic webfun BB5 4 2009-09-24, 08:19
Brak nowych postów [6021] - pozamieniane klawisze wasiesto DCT-4 2 2009-10-18, 09:20
Brak nowych postów [N73] - wariują klawisze _Brutus BB5 6 2010-02-03, 19:53
Brak nowych postów N95, nie działają klawisze. kamil_br BB5 2 2010-08-10, 13:30