PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C35 gubi zasięg


C35 gubi zasięg

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » C35 gubi zasięg
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Druss 
Nowicjusz



Telefon: SE C905 + K750i
Operator: Orange
Dołączył: 13 Paź 2004
Posty: 60
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2004-10-21, 17:59   C35 gubi zasięg

Telefon jest tylko na idee nie byl z niego sciagany simlock. Odpalam telefon i caly czas miga zasieg, to znaczy jest na 2 sekundy i znika na 3 sekundy, tak w kolko, co to moze byc ??
^
 
     
AdSense


4r73k 
Użytkownik


Telefon: K500i
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 13 Cze 2004
Posty: 121
Skąd: Tarnow
Wysłany: 2004-10-23, 10:07   

Druss, sprawdz na innych sieciach. Jezeli wynik taki sam to masz uszkodzone łącze antenowe albo rozpadajaca sie koncowke mocy (PA)
_________________
"Spróbuj zapalić świeczkę, zamiast przeklinać ciemność."
Pozdrawiam Artur
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-10-26, 12:58   

jeślihmm a pokazuje czasem ! przed nazwą sieci?
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-01-09, 13:39   

SERWIS_GSM, też mam taki problem i po zmianie oprogramowania pokazuje mi taki smieszny pełny ! przed nazwą sieci-co moze byc nie tak??
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 5310 zasięg marcino11 BB5 2 2010-01-13, 18:53
Brak nowych postów nokia 6210n gubi zasieg ale... sundance_kid HW 5 2010-01-16, 10:20
Brak nowych postów [K800i] Jest zasięg, ale tylko połącz... korpi Sony Ericsson 4 2010-05-05, 22:08
Brak nowych postów [3330] gubi zasieg gdy bateria osłab... LuzaQ DCT-3 0 2010-09-04, 11:35
Brak nowych postów Zasięg w Łodzi Qrucjata Sieci Komórkowe 1 2016-03-07, 14:09