PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C55 jaki program?


C55 jaki program?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » C55 jaki program?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
laco 
Nowicjusz



Telefon: T630
Operator: Era
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 4
Skąd: poland
Wysłany: 2005-01-31, 13:17   C55 jaki program?

Witam

Zakupilem na allegro kabelek do C55, tyle ze zalaczny simens suite nie pozwala wybrac mi mojego modelu Siemensa. Od autora aukcji chyba nic nie wyciagne, wiec zwracam się z pytaniem, jakim progsem polaczyc się z Siemens C55? Z tego co zauwazylem siemens suite jest do teleofnow z kolorowym wyswietkaczem, C55 to jedyny z serii, ktory takowego nie ma, wiec co teraz?


pozdro;)
^
 
 
     
AdSense


heniulek 
Nowicjusz



Telefon: roznie
Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 7
Skąd: Sulmierzyce
Wysłany: 2005-01-31, 13:31   

Witam !! zebywgrac cos doc55 musisz najpierw odblokowac pamiec flex!!w inny sposob zadenprogram nie bedzie wiedziec zawartosci pamiecitelefonu !! w celu odblkowania javypotrzebujesz programu siemens java enabler 1.3 byskylord opis tutaj programuposzukaj na googlaach : http://www.localstar.info...order=0&thold=0 zebywgrac cos do telefonu polecam program simoco fajny programik ma jeszcze kilka opcji !! mozna sciagnac z http://www.mysiemens.cz/m...75d42780124eed4
^
 
 
     
laco 
Nowicjusz



Telefon: T630
Operator: Era
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 4
Skąd: poland
Wysłany: 2005-01-31, 14:30   

dzieki wielkie:)

ogromny browar dla Ciebie :twisted:


pozdro;)
^
 
 
     
Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-01-31, 14:36   

laco, widze ze problem rozwiazany wiec oblookaj to :)
http://forum.pasjagsm.pl/viewtopic.php?t=1650
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
     
Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-01-31, 14:37   

laco, widze ze problem rozwiazany wiec oblookaj to :)
http://forum.pasjagsm.pl/viewtopic.php?t=1650
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nowy program na Android yanosik Aplikacje 4 2011-03-03, 13:23
Brak nowych postów Flasher dejana program pod dos marekchyla1994 DCT-3 2 2012-04-10, 10:41
Brak nowych postów Dysk zewnętrzny jaki jest najlepszej ... Sorvino Hardware 3 2013-01-31, 16:04
Brak nowych postów Jaki box (program) zakupić? beeniek BB5 1 2013-12-27, 15:46
Brak nowych postów Pytanie o program Kaspersky Lab Misiork Sieci Komórkowe 3 2014-08-20, 12:10