PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C60 bootcore pod AMD potrzeba V20


C60 bootcore pod AMD potrzeba V20

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » C60 bootcore pod AMD potrzeba V20
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-04-15, 19:55   C60 bootcore pod AMD potrzeba V20

jak w temacie
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2007-04-15, 20:06   

http://forum.pasjagsm.pl/...-off-vt8532.htm

[ Dodano: 2007-04-15, 21:07 ]
m_arti21, tylko nie wiem czy to jest pod amd :mrgreen:
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-04-15, 20:10   

m_arti21 napisał/a:
m_arti21, tylko nie wiem czy to jest pod amd :mrgreen:

to jest pod intela, tu masz pod amd: http://www.gsmserver.pl/m...=titleA&show=10
a dokładnie tu: http://www.gsmserver.pl/m...p=getit&lid=224
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-04-15, 20:12   

m_arti21, pod intela

[ Dodano: 2007-04-15, 21:22 ]
Reich, cos mi potwierdzenie rejestracji nie chce przyjsc;/ podeslesz?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-04-15, 20:24   

proszę :wink:
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-04-15, 20:29   

Reich, dzieki pomogl poszlo ;]

[ Dodano: 2007-04-15, 21:44 ]
niewstaje;/
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2007-04-16, 10:10   

ściągnij całego fullflesha i wgraj go za pomocą sst bo freia a anwet joker cienko sobie radzą z c60 - opóźnienia w rejestracji moga być sprawą skrzynek w onecie lub wp... jak coś zagadaj na gg to Cie zarejestruje :D
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-04-16, 16:13   

tylko wgraj C60 FF v20 lg4
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Potrzeba flasha do neca e313 szmatrix15 Inni Producenci 4 2005-08-06, 17:43
Brak nowych postów potrzeba full flash do 6210 lub pytanie poochone DCT-3 4 2005-09-30, 19:13
Brak nowych postów Co potrzeba jeszcze na start ?? MasterJapko PasjaPUB 18 2005-12-26, 11:31
Brak nowych postów Potrzeba zdjec Nokii Domi DCT-4 7 2006-05-22, 23:09
Brak nowych postów Serwis GSM- firma a potrzeba rejestracji kucin PasjaPUB 14 2008-11-09, 12:15