PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C60 nie moge przywrócić IMEI


C60 nie moge przywrócić IMEI

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » C60 nie moge przywrócić IMEI
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-07, 13:34   

Reich, znaczy się chcesz soft?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-02-07, 13:36   

ale ten pod AMD, bo nie wiem który do jakiego.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-07, 13:39   

Reich, za chwilke... już kopiuje z ftp... i tylko wrzuce na serwer, zaraz dam link :!:

[ Dodano: 2007-02-07, 13:40 ]
ver. 26

[ Dodano: 2007-02-07, 13:42 ]
Proszę :arrow: http://www.rogepost.com/n/0183274747 soft ver 26 pod amd.

[ Dodano: 2007-02-07, 16:33 ]
Wgraj tego boota -> http://members.lycos.co.u...%2000800000.zip

[ Dodano: 2007-02-07, 16:35 ]
jeżeli nadal nic wrzuć tego patcha -> http://members.lycos.co.u...ow/C60boot1.zip

[ Dodano: 2007-02-07, 16:36 ]
Jeżeli nadal nie wgraj jeszcze to -> http://members.lycos.co.uk/gofi123/Dow/C60boot.zip może pomóc

[ Dodano: 2007-02-07, 16:37 ]
trza wszystkiego spróbować
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-02-07, 19:16   

po wgraniu bootcore od seby można przywrócić IMEI ale po tym telefon nadal się nie włącza.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2007-02-07, 19:55   

nie v26 tylko musi być fubu v20 z mojej stronki sobie weź i później automatycznie repair i ma być v25-v27 są intele a ten ff z mojej stronkli jest pełny pod SST jak skończy fleshować poprosi o pwr on i sie sam naprawi :)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-07, 19:57   

pirat napisał/a:
v25-v27 są intele


yhm... własnoręcznie zrzucałem to fubu... z c60 na amd...

pirat napisał/a:
fubu v20


czemu akurat v20?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2007-02-07, 20:02   

v26 to mogłęś co najwyżej swupa dograć i dlatego może pisać że v26 :D
V20 - bo taką posiadam i jest wielokrotnie sprawdzona.. a pózniej może sobie dorzucić swup'a nawet v27 :)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-02-07, 21:34   

dzięki pirat po wgraniu v20 wszystko śmiga :grin:
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Dziwny imei michaltraczyk BB5 2 2009-01-20, 12:26
Brak nowych postów Nie moge zainstalowac systemu win Xp ... zielmistrz Software 2 2009-08-09, 12:53
Brak nowych postów se w580i - nie moge wejśc w managera ... diabolic_angel Sony Ericsson 2 2009-11-01, 14:03
Brak nowych postów Czy łatwo jest zmienić imei w noki 62... jubi20 BB5 5 2009-11-24, 20:08
Brak nowych postów Nie moge zainstalowac systemu XP logos2000 Hardware 6 2010-03-31, 18:29