PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C60 - poszukuje dobrego softu v27 (Intel)


C60 - poszukuje dobrego softu v27 (Intel)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » C60 - poszukuje dobrego softu v27 (Intel)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-05-07, 21:56   C60 - poszukuje dobrego softu v27 (Intel)

jak w temacie - dostalem C60 z bzzz... pobawilem sie UFSxJokerem bo Freia nie qmala go i wgralem soft v20... teraz nawet nie robie bzzz
z tego co znalazlem to byl soft 27 czyli jest na Intelu a ja wgralem od AMD :/
znalalem jakis soft w formacie bin i wersji 27 ale Joker przy probie wgranie pisze:
Kod:
WriteFlash CRC Error (0x7AC31739<>0xD7B9FD59)! (Block at 0x000000).

ma ktos sprawdzony soft v27?
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-05-07, 21:59   

winswup
http://www.siemens-club.com/index.php?plik=1001

[ Dodano: 2007-05-07, 23:00 ]
bo ile sie nie mylę, nie znajdziesz softu v27 pod AMD, jedynie WinSwup pozostaje
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-05-07, 22:02   

jeszcze jedno... jak uruchomic SST 5.31 ? jak odpalam to chce jakis klucz :/

[ Dodano: 2007-05-07, 23:03 ]
Reich, ale jak mam juz cietego TP to pojdzie? nie wiem czy dobrze zrozumiales ale szukam pod Intela
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
Ostatnio zmieniony przez Domi 2007-05-07, 22:04, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-05-07, 22:04   

musisz go skraczyć, jak chcesz to mam gdzieś 6.50 skraczone

[ Dodano: 2007-05-07, 23:09 ]
Domi napisał/a:
Reich, ale jak mam juz cietego TP to pojdzie?

bez najmniejszego problemu
Domi napisał/a:
nie wiem czy dobrze zrozumiales ale szukam pod Intela

fakt, źle zrozumiałem poszukaj na www.GsmServer.pl tam są sprawdzone ale po co się bawić, jak teraz wystarczy winswupa odpalić ;)

[ Dodano: 2007-05-07, 23:34 ]
aaa teraz dopiero zrozumiałem w pełni, cały czas myślałem, że telefon chodzi i chciałeś podnieść do v27
tutaj masz paczke, powgrywaj wszystko
http://forum.pasjagsm.pl/download.htm?id=2213
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-05-07, 23:13   

no i zlomens postawiony :)
sciagnalem dzialajce SST 5.32, wgralem tego co nie chcial sie wgrac przez Jokera i mimo ze na koncu wyskoczyl error to fon wstal... i pojawil sie jezyk szwedzki :/ ale swup zalatwil sprawe :]
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-16, 01:09   

Reich napisał/a:
Reich, ale jak mam juz cietego TP to pojdzie?

bez najmniejszego problemu


Nieprawda ;p będzie pisało że nie ma bootcore xD
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-05-16, 09:50   

seba123, co ty gadasz!! C60 idzie na Winswupie z cietym TP (testowane z 4x)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-16, 12:45   

logos2000, skoro tak bardzo pragniesz to wykope jakiegoś c60 i dam screena...
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-05-16, 16:20   

seba123 napisał/a:
logos2000, skoro tak bardzo pragniesz to wykope jakiegoś c60 i dam screena...

to może masz bootcore uwalone ale idzie bez najmniejszych problemów, nawet się nie zająknie
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów wgrywanie softu do noki 5220 maxo1620 BB5 1 2012-02-25, 20:05
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 15:55
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 17:46
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20