PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > c60 & sim lock


c60 & sim lock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » c60 & sim lock
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
paflica88
Nowicjusz


Telefon: mam wiele
Operator: Plus
Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 66
Wysłany: 2005-12-26, 09:32   c60 & sim lock

witam mam małe pytanie są jakieś kody umożliwiające ściągnięcie sim lock-a z siemensa c60 bez potrzeby kupowania kabla licze że mnie uratujecie:)pozdrawiam
^
 
 
AdSense


Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-12-26, 09:59   

Nie da sie sciagnać kodem simlocka z tego modelu.Najlepiej idz do serwisu i niech Ci sciagnał simlocka bo w tych modelach trzeba Ciac TP.
^
 
  Skype
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-12-26, 11:44   

TP i kabel serwisowy albo jakis lepszy sprzet... kodem nie da rady
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
 
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2005-12-26, 16:33   

z cięciem czy bez cięcia - kabel potrzebny - za kodzik trzeba by było zapłącić troche ;)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
 
grzesiek1383 
Nowicjusz



Telefon: MC60 v13
Operator: Plus
Dołączył: 08 Cze 2005
Posty: 17
Skąd: ::| BRZOZÓW |::
Wysłany: 2006-01-04, 16:39   

Cytat:
w tych modelach trzeba Ciac TP

Bujki, zapomniałeś o midlecie px5amd i modyfikowanym bootcore oraz Freia
chyba że c60 jest na procesorze Intela to wtedy TP i SST
^
 
 
     
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
Wysłany: 2006-02-12, 16:17   

z c60 frajom nie da rady ja robie martechem bez ciecia
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-19, 20:02   

grzesiek1383, to jest ten sam midlet co w przypadku CX65? px65v4 lub ostatnio v5?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-02-20, 19:57   

MasterJapko, nie to nie jest ten sam - jest inny nazywa sie px%amd (mozesz go z tąd zassać: www.gsmserver.pl/test) hasło do midletu 39116
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Sim-lock Nokia 6233 jubi20 BB5 5 2009-11-10, 12:40
Brak nowych postów Sim-lock Nokia 5130XM Mar_Gaj12 BB5 2 2009-12-26, 12:25
Brak nowych postów Darmowy SIM-Lock - kalkulator ONLINE ... mm-gsm1 Simlock 0 2010-08-12, 13:03
Brak nowych postów Czy wróci sim-lock po aktualizacji op... pietrek998 BB5 3 2010-09-26, 20:33
Brak nowych postów sim lock nokia 6230i sidorek191 Simlock 0 2013-04-14, 08:39