PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > c60 soft


c60 soft

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » c60 soft
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 25
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-05-02, 11:43   c60 soft

Witam. :grin:
Mam pytanko, jaki jest najnowszy modyfikowany soft do Siemensa c60 ?? Gdy szukałem najnowszego softa znalazłem ten [c60 by szczuru v1.10] Modyfikowany soft do Siemensa c60 Proszę o pomoc z GORY THX PoZdRo
^
 
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-05-02, 16:18   

ten soft jest najnowszy i bardzo dobry (stabilny itp)
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 25
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-05-02, 16:40   

Reich, thx i oczywiś :grin: cie daje pomógł
^
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-03, 20:25   

kub@, Generalnie, sam cały czas używam tego softu i ani razu mi sie nie zawiesił :) Kto wie moze go troche odświeże :)

[ Dodano: 2007-05-03, 21:27 ]
Aha i ten mój modyfikowany soft jest na bazie najnowszego softu do siemensa c60 (v27), który np odtwarza wave'y.
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 25
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-05-05, 11:23   

@szczuru , Już sobie wrzuciłem tego softa i musze powiedzieć ze ładnie go zrobiłeś :mrgreen: jest opcjonalny i wydajny :cool: a do tego jest stabilny i ma powiększona pamięć co jest wielkim plusem jak dla takiego słuchawki :grin: POZDRO
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-05-06, 11:19   

kub@, mozesz sobie sam po wgrywac rózne patche i tez sam powiekszyc pamiec.
^
 
  Skype
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 25
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-05-06, 11:31   

Bujki, Wiem, ale jeszcze się nie bawiłem z takimi rzeczami :grin: Ale chyba zacznę :cool:
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-05-06, 16:34   

www.c60.fks.pl i http://forum.pasjagsm.pl/search.htm Polecam
^
 
  Skype
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 25
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-05-06, 18:50   

Bujki, thx... jak znajde czas to sie pobawie
^
 
     
kwas121
Nowicjusz


Telefon: SE k750i
Operator: Era
Dołączył: 19 Lip 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-07-19, 18:42   Prośba

Z tego co widze ze soft fajny ale nigdzie już nie można go sciągnąc;/ czy ktoś może zaktualizować jaki.ś link i wrzucić tego softa??
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-20, 05:15   

kwas121, napisz do szczurka na GG ;]
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-20, 08:37   

seba123, Serw na którym był soft padł a ja nie mam kopii (tzn mam kopie w c60 ale brak czasu by to zgrać :/). Jeśli ma ktoś mój soft to proszę o zamieszczenie.
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-20, 12:59   

szczuru, ja gdzieś muszę mieć, poszukam ;)
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39