PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C60 testpoint - pytanie


C60 testpoint - pytanie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » C60 testpoint - pytanie
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
matys 
Nowicjusz



Telefon: komórkowy
Operator: Heyah
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 28 Cze 2005
Posty: 61
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-10-09, 10:05   C60 testpoint - pytanie

Witam czy idzie sprawdzić poprawność cięcia testpointa w siemensie c60 , i czy idze wgrać backup'a bez przeciętego test pointa?
^
 
 
 
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2005-10-09, 13:33   

matys, pewnie ze sie da - tniesz podlaczasz do frei i jak zrobi smoka tzn ze ok ;) a jak nie to znaczy ze trzeba dalej ciac - no chyba ze przetniesz w zlym miejscu ;)
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
 
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-10-09, 18:30   

matys, jezeli na frei przejdzie ci bootloadera to masz dobrze przecietego
polecam www.hw.pasjagsm.pl dzial testpoint
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
 
Cycu 15 
Nowicjusz


Telefon: my-x6
Wiek: 25
Dołączył: 29 Wrz 2005
Posty: 6
Wysłany: 2005-10-09, 21:28   

ja kiedys ciolem c 60 i bylo niby dobrze ale jak sciaglem simloka to pokazywalo sie naladuj baterie bateria pusta a w serwisie powiedzieli ze dobrze ciety tylko to sie zawsze dzieje tak bo podobno pod tym jest jeszcze jakas scierzka :/
^
 
 
 
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2005-10-10, 21:30   

nie zawsze sie tak dzieje tylko jak sie za gleboko przetnie (czytaj zle ;P ) zazwyczaj nie dziala zielona sluchawka badz telefon sie nie zalacza a i spotkalem sie ze po cieciu dzwiekow nie ma ;)
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
M@rcus 
Użytkownik



Telefon: SE K700i
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 07 Gru 2004
Posty: 77
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2005-11-03, 16:17   

Hey, teraz ja zapytam ;) tnę sciezke ale dalej nie chce zejsc simlock, pod swiatlem widać ze juz jest przecieta, bo robie to nad lampka, ale niec hce zagleboko zeby czasem nie uszkodzić cos, a i tak juz jest dosc gleboko, sciagam freia, ale ciagle boot not accept ;(
^
 
 
     
tino2003
Nowicjusz



Telefon: C 25
Operator: Plus
Dołączył: 02 Lis 2005
Posty: 50
Wysłany: 2005-11-05, 20:19   

To znaczy że tniesz za płytko albo nie tą ścieżkę co trzeba, innej możliwości nie ma , ciołem już dziesiątki takich fonków, nie uśmierciłem żadnego i wszystkie na frei poszły.
pozdr
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Pytanie o ultrabook Acer Aspire S7-39... Misiork Hardware 0 2014-06-05, 16:15
Brak nowych postów Pytanie o program Kaspersky Lab Misiork Sieci Komórkowe 3 2014-08-20, 12:10
Brak nowych postów Pytanie o TomTom Bandit Proximo Hardware 0 2015-05-11, 13:30
Brak nowych postów Pytanie o tablet Lenovo Proximo Inne 1 2015-05-14, 15:54
Brak nowych postów Pytanie o słuchawki Misiork Co wybrać? 4 2015-08-12, 14:50