PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C65 przerobić na C75


C65 przerobić na C75

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » C65 przerobić na C75
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 24
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
  Wysłany: 2006-10-03, 14:38   C65 przerobić na C75

Mam pytanie bo ja się na siemensach kompletnie nie znam i do was się zwracam z tym pytanie czy da się przerobić C65 na C75 ?? chodzi mi mianowicie o to że kiedy przeflashujemy fonik to czy będzie działał. Z góry dzięki za info.

PS.
Ja chce się tylko dowiedzieć się czy to prawda bo słuszałem tak od Grzywki ;)
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
AdSense


lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-10-03, 15:16   

da się .. chyba wgrywasz swupa i potem patche ;] :) .. poszukaj na stronach siemensowskich był opis
^
 
 
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-10-04, 16:15   

mrugaczek, lala166, chyba żartujecie :|
Możliwa jest przeróbka c65 na sl65, dzięki czemu zyskujemy kilka rzeczy np. java 3D lub odtwarzanie 3gp
^
 
     
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 24
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-10-04, 16:17   

Comet, dzięki za info i przykłady ;) masz u mnie punkt za pomoc ;)
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-10-04, 17:05   

Sory Sory mój błąd ;/ ...
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-10-07, 11:42   

Comet, odtwarzanie 3GP jest standardowe w C65!! Tylko że w nowszych wersjach softu (bodajrze 58...)
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: