PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > c75 chyba trzeba wgrac drugiego softa?


c75 chyba trzeba wgrac drugiego softa?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » c75 chyba trzeba wgrac drugiego softa?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
Wysłany: 2006-06-20, 22:14   c75 chyba trzeba wgrac drugiego softa?

mam simensa c75 i wyswietlacz z diodami łapie a sie nie włacza. wydaje mi sie ze torzeba sofcik zmienic i bedzie ok bo miałem taki sam problems w c60 jak wgrałem softa to było ok. co wy o tym myslicie?
^
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-20, 22:49   

Pawian, upadl ci? zamoczyl? zawilgocial? czy tak sam z siebie sie nei wlacza?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
Wysłany: 2006-06-21, 09:08   

nie wiem jaka jest jego przeszlosc:/
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-21, 09:28   

Pawian, wykap wygrzej. Sprawsz. Nie pomoze. Sproboj sie z nia polaczyc przez TP i Papue najnowsza.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
Wysłany: 2006-06-21, 09:43   

moge go wykompac. ale reszty nie zrobie do nie mam sprzetu. nokie bym zrobił ale nie simensa nie! ostatnio mam z simensami problem wziołem sobie ME75 i jestem srednio zadowolony. a wracajac do tematu to jak bym sofcik zmienił to było by dobrze??
^
 
     
Spaider 
Nowicjusz



Telefon: cx65
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 53
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-06-21, 11:22   

Najpierw wgraj nowy soft.
^
 
 
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-06-22, 20:34   

Pawian, powiedz jaki masz sprzęt! Wykąp i wygrzej (suszarką/opalarką) Jeśli masz kabelek serwisowy, to przetnij testpointa i wgraj soft. Jeśli nie to samemu już nic nie zrobisz. Trzeba iść do serwisu.....
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-22, 22:11   

Comet napisał/a:
to przetnij testpointa i wgraj soft
nie wiesz nie gadaj..

w C75 sie nie TNIE!!! tylko robi tak samo jak w x65 TP.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów SPV 3100 - chyba taśma, ale dziwny objaw gawior Inni Producenci 1 2010-03-22, 14:16
Brak nowych postów jak zgrac softa z nokii 3650 chomikfr DCT-4 2 2010-06-25, 22:13
Brak nowych postów nokia 3110 C , gdy wgrywałem softa o... cmochh Nokia 1 2010-07-06, 19:33
Brak nowych postów martwa nokia n73 ME nie da sie wgrać ... konrad305 Nokia 1 2012-03-24, 16:22
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 20:19