PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > c75


c75

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » c75
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Powis 
Nowicjusz


Telefon: MDA2
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 01 Lip 2006
Posty: 68
Skąd: IRAK
Wysłany: 2006-11-29, 17:28   c75

Witam
Mam 2 c75 z którymi juz mi ręce opadają.
Pierwszy ma problem: Nie działał joistick w którąś tam strone. Wylutowałem i wstawiłem nowy.
Efekt: Nie działa wcale :D
Pomyślałem ze moze jest zepsuty. Wylutowałem i wstawiłem kolejny.
Efekt: ten sam. Co może być grane??? Dzoj jest dobrze wlutowywany (robyłem to juz chyba setki razy szczególnie w SE) Faktem jest ze wstawiłem od c65 ale to przecież nie ma znaczenia.
Mam wymienić na kolejny??? czy moze wada jest po innej stronie?

Drugi C75. Telefon został przyniesiony do mnie ponieważ nie działał aparat (wyłańczał sie po naciśnieciu aparatu bądz zawieszał). Wgrałem mu nowego softa żeby wyeliminować błąd w oprogramowaniu.
Efekt: Telefon wogóle sie nie włancza. Jedyny sygnał to na 1s zapalają sie diody na klawiaturze.
Wgrywałem mu nowy eprom, boot cora, imei repair, innego softa i nic!!! :(

Ma ktoś jakiś pomysł jak go wogóle odpalić?
^
 
     
AdSense


Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-11-29, 18:25   

W pierwszej c75 pewnie masz zerwane pady lub sciezki. Zrob obejścia w necie jest gdzieś solucja co do czego podpiać.
^
 
 
     
Powis 
Nowicjusz


Telefon: MDA2
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 01 Lip 2006
Posty: 68
Skąd: IRAK
Wysłany: 2006-11-30, 17:06   

Moze na suporcie martecha cos znajde. Np. schemat
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: