PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > calkowity reset benqa


calkowity reset benqa

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » calkowity reset benqa
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mnemON
Nowicjusz


Telefon: EF81
Operator: Plus
Dołączył: 18 Wrz 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-09-18, 23:11   calkowity reset benqa

wpadl mi w rece telefon zablokowany przed innymi kartami sim i prawdopodobnie z ?? krotnym zle wpisanym kodem.
Co moge zrobic? jest jakis sposob na to zeby go doszczetnie skasowac i od nowa wszystko fabryczne wprowadzic? Update z witryny benq nie pomaga
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-09-19, 15:48   

mnemON, masz kabel serwisowy?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
mnemON
Nowicjusz


Telefon: EF81
Operator: Plus
Dołączył: 18 Wrz 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-09-19, 18:32   

nie wiem co rozumiesz przez serwisowy?
am kabel USB "dostalem" razem z zestawem
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 6600 - reset po wejściu na pulpit Domi DCT-4 2 2007-07-26, 22:32
Brak nowych postów Life timer - reset? Domi BB5 7 2007-08-30, 17:58
Brak nowych postów Nokia 6230i - reset przy próbie połąc... amras DCT-4 2 2007-10-13, 09:25
Brak nowych postów 3100 karta-reset kowalkarol1 DCT-4 2 2007-12-01, 21:55
Brak nowych postów 6120c-1 nie włącza się (RESET) karamba26 BB5 1 2012-03-27, 12:49