PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > cf62 simlock


cf62 simlock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » cf62 simlock
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
koziol_mail
Nowicjusz


Telefon: cf 62 siem
Dołączył: 21 Mar 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-04-18, 17:25   cf62 simlock

czy CF62_Freia_v18_cracked.rar z emule
pomoze mi z simlockiem w tym modelu
tak naprawde chodzi mi o zlikwidowanie kodu telefonu ale
juz ktos mi pisal na tym forum ze trzeba simlocka zdjac ...
A moze czyms innym zdjac simlocka ...
prosze o pomoc
^
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-04-20, 23:32   

raczej sciagnij freie z jakiejs oficjalnej strony niz z emula - z emula na 80% ma jakiegos vira
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-04-22, 19:16   

Locka zejmiesz Jokerem musisz przeciać scieżkę T9 (potocznie TP). Potem wyliczyć SKEY potem go wysłac a potem recalc all keys. Chyba to tak było dokładnie nie pamiętam downo tego nie robiłem - wiecie Martech clip :)
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-04-30, 21:59   

koziol_mail,

powyzej masz jak ciac.
xury, teleofn musi byc w factory mode zeby zdjac locka z niego?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-09-10, 21:52   

A ja mam pytanie mógł by ktoś napisać jak i czym wgrać flasha cf62??
Bym był wdzięczny bardzo.
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-10-25, 10:19   

solucja dziala. wlasnie testowalem
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-11-04, 19:49   

Witam mam problem z siemensem cf62 nie mogę wgrać flash-a albo nie mogę albo nie umiem ;) ciety tp był na 100% bo simlock zdjęty był (jakieś 4-5 m-c temu) i teraz sie nie chce włączyć jak pykam power parę razy to albo błyśnie albo jakiś dźwięk wyda ale to rzadko i macie pomysł jak go wyleczyć? niby wgrywam mu full flash ale to nic nie daje ,tylko full-a mu wgrywałem nic więcej mu nie robiłem pierwszy raz fleshuje siemensa cf62 może coś nie tak robie.Może ktoś mi coś podpowie ;)
Pozdrawiam.
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37