PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > CL75 nie odtwarza wavów - czy to możliwe??


CL75 nie odtwarza wavów - czy to możliwe??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » CL75 nie odtwarza wavów - czy to możliwe??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Dawidziu 
Nowicjusz



Telefon: Samsung
Operator: Heyah
Wiek: 24
Dołączył: 04 Sty 2006
Posty: 37
Wysłany: 2007-01-15, 11:39   CL75 nie odtwarza wavów - czy to możliwe??

Przesłałem siostrze poprzez irde kilka dzwonków a tu zonk - najeżdżam na dzwonek w telefonie i nie odtwarza, można niby dać ustaw jako dzwonek ale wtedy nie dzowni. Co jest grane?? Nie mówcie nawet że ten szrot nie odtwarza wawów seria 75 cofa się do 45?
^
 
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-16, 06:39   

Dawidziu, ale jak? Nie ma żądnego komunikatu o błędzie? Pokazuje się przy pliku ikonka WAV?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Dawidziu 
Nowicjusz



Telefon: Samsung
Operator: Heyah
Wiek: 24
Dołączył: 04 Sty 2006
Posty: 37
Wysłany: 2007-01-16, 11:03   

Jest normalnie tak jak przy midzie albo mmfie pokazuje się ikonka ale nie gra, da sie nawet ustawic jako dzwonek ale dzwonek wtedy tez nie gra. Kominikatów żadnych nie ma i ikonki z pytajnikiem też :neutral: Nigdy sie z takim czymś się nie spotkałem.
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-16, 16:05   

Dawidziu, wygląda na to że padł soft. Normalnie pokazuje że odtwarza a cisza? MMf/AMR grają normalnie?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Dawidziu 
Nowicjusz



Telefon: Samsung
Operator: Heyah
Wiek: 24
Dołączył: 04 Sty 2006
Posty: 37
Wysłany: 2007-01-16, 21:16   

Soft nie mógł paść bo tel ma może tydzień, tak mmfy chodzą.
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-16, 21:19   

Dawidziu, no to co sugerujesz? Układy audio nie bo inne dzwonki działają dzwonki, głośnik eż. Został tylko soft.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: