PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > CX 65 Koncowka mocy


CX 65 Koncowka mocy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » CX 65 Koncowka mocy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Gorallll 
Starszy Użytkownik
Praktyka-nie teoria.



Telefon: 3310/CX65
Wiek: 30
Dołączył: 30 Sie 2005
Posty: 125
Skąd: Warszawa Grochow
Wysłany: 2006-03-14, 15:38   CX 65 Koncowka mocy

Mam pytanko czy jest jakis program ktory powie mi czy koncowka mocy jest spalona czy sprawna? Bo nielapie zasiegu na Idei. Tylko taki pomysl mi zostaje bo wszystkie inne metody sprawdzilem.
_________________
Nokia 3310 soft mdawidma v 2.12
http://kamil004.fotosik.pl/albumy/4166.html
-
Cx65 Orginal
Tel.510-383-027
^
 
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-03-14, 20:07   

Gorallll, a na innych sieciach łapie??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Gorallll 
Starszy Użytkownik
Praktyka-nie teoria.



Telefon: 3310/CX65
Wiek: 30
Dołączył: 30 Sie 2005
Posty: 125
Skąd: Warszawa Grochow
Wysłany: 2006-03-15, 13:48   

na erze lapie na sim plusie niemam jak sprawdzic ale chyba nie bo bylem w komisie to chyba nie zalapal.

Bo w dtc3 do noki jest test czegos takiego a czym w siemensie sprawdzic?

[ Dodano: 2006-03-22, 18:56 ]
Wiec sprawdzilem i tak:
lapie zasieg
-Era

Nie lapie zasiegu
-idea
-heyah
-plus

Czemu tak sie dzieje skoro nawet na idei sa nadajniki i mozna wylapac zasieg na dolnym pasmie.
_________________
Nokia 3310 soft mdawidma v 2.12
http://kamil004.fotosik.pl/albumy/4166.html
-
Cx65 Orginal
Tel.510-383-027
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-04-30, 21:48   

Gorallll, dziwne... jak lapie na plusie to na erze tez powinien :| a na heyah to juz wogole skoro na erze dziala :|
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
G@jowy 
Nowicjusz



Telefon: Nokia N82
Operator: Orange
Wiek: 28
Dołączył: 26 Cze 2006
Posty: 15
Skąd: Frankfurt am Main
Wysłany: 2006-06-26, 13:28   

zobacz na wyszukiwaniu recznym co znajdzie.
era i plus daja na innych czestotliowsciach niz orange/idea
jezeli Ci dziala na erze, to switch do wymiany.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: