PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Czym i jak Polski soft do C62


Czym i jak Polski soft do C62

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Czym i jak Polski soft do C62
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
isek 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Operator: Heyah
Wiek: 38
Dołączył: 03 Lip 2004
Posty: 43
Skąd: Tarnów i Barlinek
Wysłany: 2004-08-03, 22:14   Czym i jak Polski soft do C62

Czy robił ktoś już może soft w C62? A jeżeli tak to prosz o krótki opis i jakim programem?
_________________
Pijcie mleko!! Nie wysyłajcie krów na bezroocie!!!
^
 
 
     
AdSense


Wacho 
Nowicjusz


Dołączył: 08 Sie 2004
Posty: 7
Skąd: Zza Monitora
Wysłany: 2004-08-08, 11:22   

Znajdziesz tutaj
http://eh.student.utwente.nl/~landy/
Login: mobile
Hasło elibom

Serwer czasami nie działa tylkio ściągnij w postaći WInSwupa bo FREIA nie obsługuje tego modelu...
_________________
Gość masz problem z komputerem, oprogramowaniem, Windows, Linux ?? a może chcesz się wypowiedzić zapraszam na moje forum
www.komputeroweforum.prv.pl
^
 
 
     
isek 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Operator: Heyah
Wiek: 38
Dołączył: 03 Lip 2004
Posty: 43
Skąd: Tarnów i Barlinek
Wysłany: 2004-08-18, 20:54   

Czy wgrywanie softu odbywa sie za pomocą kabla którym ściąga się locka?
_________________
Pijcie mleko!! Nie wysyłajcie krów na bezroocie!!!
^
 
 
     
Grzyb26 
Użytkownik


Telefon: k800
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lis 2004
Posty: 83
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-05-14, 14:15   

sciagnolem z tej strony C62_28_HD0503-097-M i FlashProgrammerForSiemensSetup i w tym programie wyskakuje mi: Please restart the phone. wciskalem czerwona sluchawke jak i wylaczalem i wlaczalem tel ale i tak nic:(
uzywam kabelka pod com'a (napewno sprawny)
dodam ze ktos wczesniej grzebal w tym tel bo nie mozna go wylaczyc tzn wciskam czerwona sluchawke rozpoczyna sie proces wylaczania i tuz przed koncem zwiecha i widac na ekranie ostatni widok:(
aby wlaczyc trzeba wyciagac baterie:(
jakim programem moge to naprawic??
_________________
UFS + HWK, UBL, MX-KEY, SAGEMDD CLON, CRUISER, JAF, UB, GENIE CLIP, SMART CLIP, AF, SETOOL3, DREAMBOX, FURIOUS, MULTI-BOX, BB5BOX, NS-PRO, Z3X, EASYUNLOCKER
^
 
 
     
TechniX 
Nowicjusz


Telefon: Sharp GX30
Operator: Heyah
Dołączył: 14 Sie 2005
Posty: 1
Wysłany: 2005-08-14, 22:44   

Mam to samo niestety.

Co z tym zrobić ???

POZDRAWIAM
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-14, 23:44   

Temat troche stary !Jaki masz problem jak wgrac jezyk polski czy Ci bład jakiś wyskakuje!Musisz mieć kabel serwisowy zeby wgrac polski soft !
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Czym się zajmujemy? adammisiura PasjaPUB 6 2016-02-25, 06:37