PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Czym Sim-Lock z C55?


Czym Sim-Lock z C55?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Czym Sim-Lock z C55?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2004-07-23, 17:21   Czym Sim-Lock z C55?

Czym Zdjąć Sim-Locka z C55? (Siedze "w" NOKIA'ch więc nie kojarze nic z SIEMENS'ów, a potzrebuje zdjąć simlocka) Z Góry Bardzo dziękuję za Pomoc :)
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
AdSense


imperator 
Starszy Użytkownik
#@wodzirej@#



Telefon: 6800
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 131
Skąd: z piaskownicy
Wysłany: 2004-07-23, 22:35   

masz w download, zajrzyj zanim zapytasz
_________________
sa ludzie i ...... Zastanow sie kim jestes Ty :)
^
 
 
     
Scull 
Starszy Użytkownik
Mówi Co Wie


Telefon: N7650
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 198
Skąd: Łaszczów
Wysłany: 2004-07-24, 13:59   

Ale w download nie ma Freia ... moim zdaniem najlepszego progza!
_________________
Metal is forever in every single matter...
^
 
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2004-07-26, 08:48   

Jeszcze jedno Pytanie czy Sim-Locka da się zdjąć "zwykłym" kablem (ten, który jest w zestawie do wgrywania javy,itp?)??
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-07-26, 21:08   

Z c55 kabelek data najzwyklejszy .Programik ktorym ja sciagałem x55 no testpoint Griffin team. bez ciecia test pointa a tumasz opis:Wybierasz fona w twoim przypadku c55 w configuration ustawiasz direct unlock also saves mapa potem klipasz na user oryginal imei klikasz krutko power ale nie tak zeby sie wlaczył i program sie zaladuje i ok smok sciagniety. :mrgreen: Jak sciagniesz to sie pochwal
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2004-07-26, 22:28   

Ja Próbuje podobnie Freie'a ale gdy mam kliknąć Power Nic się nie dzieje (klikam i nic, nawet jak dłużej przytrzymam)

Aha razem z C55 nie miałem kabelka więc porzyczyłem od ziomka kabelek z S55, który HW'wo Pasuje ale Program zachowuje sie tak jak np Rolis zainstalownay na Xp bez USER PORTA (czyli nie "łapie" fona :/)
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-07-26, 23:22   

Program powinien pojsc zreszta najlepiej wszytko na windzie 98-me to robic ale jak i jak juz masz podlacdzonego fona ustawiasz jak ci pisalem i wtedy unlocking wywala ci komunikat COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ... wtedy krotko power i smiga powinno sie ladowac i smok sciagnety a i jeszcze moze byc tez tak ze stery od portow com sie wywalaja tez tak raz mialem uruchamialem kompa pare razy i nic niewidzialem w menadzerze urzadzen ze stery sie posypaly ale hjak zainstalowalem ponownie poszlo .Sprawdz jezeli kabel jest sprawny a najlepiej przytrzymaj wtyke w fonie bo moze siedziec krzywo i nielapac dobrze. :mrgreen:
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 31
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2004-08-23, 23:40   

masz programik w configuration ustaw port com i boot type na New phones.
i pojdzie bez problemu
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
sewa 
Nowicjusz


Dołączył: 01 Paź 2004
Posty: 1
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2004-10-01, 11:55   

najlepiej klipem z griffin team :)
^
 
     
Scull 
Starszy Użytkownik
Mówi Co Wie


Telefon: N7650
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 198
Skąd: Łaszczów
Wysłany: 2004-10-01, 13:44   

Tylko trzeba miec kase na tego griffina :P ... ale jak zasponsorujesz, to chetnie wezme :P ... i pewnie nie tylko ja :D
_________________
Metal is forever in every single matter...
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-10-01, 13:49   

oj można sie rozgraniczać czym można zdjać lock az tej słuchawki. Klipem, kablem, kodem. Temat zamykam
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Czym różni się informacja od spamu ? logos2000 Sugestie & uwagi 4 2010-01-19, 18:48
Brak nowych postów Darmowy SIM-Lock - kalkulator ONLINE ... mm-gsm1 Simlock 0 2010-08-12, 13:03
Brak nowych postów Czy wróci sim-lock po aktualizacji op... pietrek998 BB5 3 2010-09-26, 20:33
Brak nowych postów sim lock nokia 6230i sidorek191 Simlock 0 2013-04-14, 08:39
Brak nowych postów Czym się zajmujemy? adammisiura PasjaPUB 6 2016-02-25, 06:37