PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > czym simlock z a70?


czym simlock z a70?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » czym simlock z a70?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wichura118 
Nowicjusz



Telefon: 6230i
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 35
Dołączył: 23 Wrz 2005
Posty: 41
Wysłany: 2005-09-23, 09:20   czym simlock z a70?

witam! Panowie czy robiliscie już simlocka z a70? czy jest jakiś inny sposób,oprócz marktecha? i skad wziąść polski lang do tego fona.pozdrawiam

---ENGL---

hello ! does anybody tried to take off sim-lock from a70 ? is there other way than by using marktech ? and from where can i get polish lang 4 this phone. regards
_________________
JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI, TO LUBI CO SIĘ MA!!!
^
 
 
     
AdSense


mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-09-23, 14:42   

Z tego co ja wiem to chyba można tylko martechem.
Mozesz jeszcze odezwać się do elektro255 i za odpowiednią opłatą wygeneruje Ci kod do ściągnięcia simlocka. Jeśli oczywiście oferuje jeszcze taką usługę.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-09-23, 14:48   

Cytat:
Jeśli oczywiście oferuje jeszcze taką usługę.

niestety już nie oferuje takiej usługi :( (dysk poszedł sie @$#%^ )
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
wichura118 
Nowicjusz



Telefon: 6230i
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 35
Dołączył: 23 Wrz 2005
Posty: 41
  Wysłany: 2005-09-24, 07:07   

a może ktoś wie gdzie ciąć tp. słyszałem, że gdzieś pod lcd, a ten o ile się nie mylę jest przylutowany.(?)
_________________
JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI, TO LUBI CO SIĘ MA!!!
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2005-09-25, 20:27   

http://warezgsm.com/dane/...T_testpoint.jpg
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37
Brak nowych postów Czym się zajmujemy? adammisiura PasjaPUB 6 2016-02-25, 06:37