PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > da rade tym sprzętem flashować siemensy


da rade tym sprzętem flashować siemensy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » da rade tym sprzętem flashować siemensy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-06-20, 21:00   da rade tym sprzętem flashować siemensy

mam takie pytanie. Otóż chce kupić taki oto sprzęt http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54722758 . Czy da rade nim flashować siemensy? Czy chodzi tu tylko o wgrywanie stuffu?? Wole was spytać niż sprzedającego;)
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-06-20, 21:08   

Cytat:
Używanie aplikacji serwisowych dla danego telefonu

wyglada na to zę pujdzie, najwzyej trzeba będzie dac dodatkowe zasilanie
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-20, 21:41   

moim zdaniem sie nie da :D a jaki model chesz fleshowac ?:> kup sobie serwisówke za 10 zł do serji x55 to bedizesz mógł robić wszytsko w nowych serjach :D
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-06-20, 21:57   

Bujki, a po czym to sądzisz ze nie pujdzie??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-20, 22:08   

Mam wprawe i wiem :) siedze w wsiemensach już od 2 lat :P no mozę jak by przerobić końcówki to by poszło :D http://s55.fks.pl/readarticle.php?article_id=7 trzeba by tak zrobić z końcówka x55 i by dało rade :D
P.S
logos2000, takie coś to chyba na PW sie pisze :D
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-06-20, 23:15   

Bujki, czy ja wiem. ja serwisowalkem swojego c25 pierwszym lepszym kalbem z allegr, tylko musiałem dodac mu zasilanie ot i tyle

mysle ze kazdy sie nadaje byle tylko nie orginał (inny układ)
czy na PW? a poco? wyjaśnijmy to tu i teraz PUBLIC
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-06-21, 06:26   

ja robiłem siemensa a50 bez dodatkwego zasilania, a tam końcówka do x55 jest w zestawie.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-06-21, 11:15   

A czym sobie bym poradził z SX1??
^
 
  Skype
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-21, 11:56   

do sx1 pasuje końcówka od x55 wiec nie musissz kupywac całego zestawu tylko pojedyńczy kabel jeżeli Ci zalezy tylko na sx1 :D
^
 
  Skype
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-06-21, 11:58   

Bujki, czyli cały soft wgram nim?? Bo nie chodzi mi o aktualke firmware.
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-06-21, 16:28   

Bujki, i co taki pewny byłes!!
2 lata siemensami sie zjamujesz mowisz, a tu taka pomyłka ehhh
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-21, 18:05   

Cytat:
Bujki, czyli cały soft wgram nim?? Bo nie chodzi mi o aktualke firmware.

chom,i mi o kabel nie ten zestaw tylko sam kabel wgrasz normalnie soft :)

Cytat:
Bujki, i co taki pewny byłes!!
2 lata siemensami sie zjamujesz mowisz, a tu taka pomyłka ehhh

o co Ci chodzi ?:>
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-06-21, 18:57   

Bujki, nop oco chozi?
oto

Cytat:
Mam wprawe i wiem :) siedze w wsiemensach już od 2 lat :P
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-21, 20:28   

każdyu sie mozę pomylić :P no i co z tego ze siedze w siemensach od 2 lat ?
^
 
  Skype
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-06-21, 21:52   

Bujki, na jakie wejście do kompa jest jeszcze ten kabel serwisowy do SX1??
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: