PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > da rade tym sprzętem flashować siemensy


da rade tym sprzętem flashować siemensy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » da rade tym sprzętem flashować siemensy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-21, 22:11   

na com :) podpinasz i mozęsz robić co chesz sciagnać simlok i takie bajery :P jezeli tylku umiesz :D poszukaj na allegro jak nie znajdziesz to napsiz do mnie na PW to moge Ci spezedac bo mam na zbyciu jeden kabel serwisowy :P
^
 
  Skype
     
AdSense


m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-06-22, 07:56   

Bujki, ja ci powiem ze do starych siemensow pasuje kabel bez dodatkowego zasilania :] i do nowych zreszta tez :) ja nie chce nic mowic ale ja robie samymi 3 kabelkami ( GND , Rx, Tx ) bez zadnych dodatkowych napiec :P nie rozumiem co tu wogole przerabiac :] ? a w siemensach siedze dluuuzej i jeszcze nie zdazylo mi sie cos czego bym nie zrobil bez tego zasilania :]

to tyle .. :)
^
 
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-06-23, 07:10   

też przyznam że robiłem pare siemensów bez dodatkowego zasilania ale bardziej chodzi mi o to czy ten kabel ma funkcje serwisowe, bo sprzedawca sam pewnie nie wie i nie odpisuje na email.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
 
zygus2 
Nowicjusz



Telefon: Nec e228
Operator: Heyah
Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 21
Skąd: Poznan
Wysłany: 2005-06-23, 10:56   

Można fleshować x35 na 100% Kupiłem taki kabelek i śmiga :D
Więc serwis ma ma 100 % ta końcówka. Nie wim jak reszta. Jak sprawdze to napiszem.
^
 
 
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-06-23, 12:29   

wtrace sie bo ta opisana przerobka wydaje mi sie bez sensu...
jesli na rysunku jest wtyczka do telefonu to po przerobce zasilanie podane jest do portu COM a nie do telefonu... bez sensu :?

p.s. robilem C i S35, C45 oraz S55... wszystko zwyklym kabelkiem bez zasilania
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
 
zygus2 
Nowicjusz



Telefon: Nec e228
Operator: Heyah
Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 21
Skąd: Poznan
Wysłany: 2005-06-24, 17:59   

c60 robi na 100% simlock i flash.
Tylko z tym fonem jest zabawe ale o tym nie tutaj
Więc ten kabelek warto kupić !!!
Jestem z niego w 100% zadowolony !!!
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: