PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > dioda me45


dioda me45

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » dioda me45
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-01-31, 17:33   dioda me45

w jaki sposób mam poprowadzić(skąd) obejście (ścieżke)by czwarta dioda na załączniku (licząc od lewej)zaczęla świecić(pomimo ze działa,lecz nie świeci).Z moich pomiarów ścieżek do tej diody to taki mały czarmy układzik ośmionóżkowy nie przewodzi napięcia na ścieżke prowadzącą do tej diody
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
AdSense


m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-01-31, 17:54   

Nerverofon, no to jak on nie prowadzi to biezesz z niego i do diody nie :?: :roll:
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-01-31, 18:57   

ale w tym rzecz ,że na tym niby rozdzielaczu nie ma napięcia na łączu,które sie łączy ze ścieżką prowadzacą do diody-można pobrać zasilanie z diody sąsiadującej??
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-01-31, 19:57   

Nerverofon, ostatecznie mozna tak zrobic ale te sciezki od diod powinny sie gdzies laczyc sprawdz ktora sciezka laczy sie z twoja i wes z tamtad napiecie.
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-02-02, 15:21   

już zrobiłem ,lecz nie tak jak Mowiles,ponieważ dwie świeciły mocniej a dwie słabiej,a jak szeregowo połączyłem wszystkie to świeciły ledwo ledwo,więc poprowadziłem nową ścieżke od rezystorka i już wszystko śmiga aż miło...
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Dioda shottky`ego Waluch23 BenQ-Siemens 2 2007-08-11, 08:59
Brak nowych postów ME45 problem z Winswupem przez tornado Reich BenQ-Siemens 12 2008-03-02, 14:53
Brak nowych postów Problem z 6300 nie włancza się, migni... Kolin91 BB5 11 2008-09-22, 19:31
Brak nowych postów Nokia E61 świeci się tylko biala dioda marcino11 BB5 9 2010-02-26, 09:39
Brak nowych postów [E51] Tylko biała dioda korpi BB5 0 2011-02-22, 15:32